Romania va iesi din criza cu ajutorul lui Dumnezeu. O spune chiar BNR-ul


Ultimul update: Marti 08 Mai 2012 16:26
Data publicarii: Vineri 26 Februarie 2010 00:00
Categorie: Stiri Economice
Biserica Sfanta Treime din Craiova

Daca mai avea cineva vreo indoiala.. in aceste vremuri foarte grele nici macar specialistii in economie nu renunta la ajutorul divin. Romanii trebuie sa stie ca tara va iesi din criza "cand o da Domnul".

Se pare ca nici Guvernul, nici Presedintele si nici marii finantisti ai Romaniei nu vor putea scoate tara din criza economica. A spus-o in mod indirect chiar consilierul guvernatorului Bancii Nationale a Romaniei, Adrian Vasilescu, intr-o conferinta de presa la Targu-Jiu.

"Daca ne ajuta Dumnezeu, anul acesta iesim din recesiune. Dar somajul va mai continua. Si alte aspecte ale crizei. Guvernul este un factor, nicaieri in lume, pot sa fie guvernele cele mai stralucite nu pot sa faca mare lucru. Intotdeauna avem nevoie de noroc in viata si de Dumnezeu" , a declarat Adrian Vasilescu.

Trebuie mentionat insa si faptul ca in 2009 BNR-ul nu a dus-o deloc rau. Conform jurnalistilor de la GANDUL, anul trecut Banca Nationala a Romaniei a inregistrat un profit de 1,1 miliarde de euro, adica de cinci ori mai mult decat toate bancile la un loc.

Sursa: Pro TV

Tags: criza, bnr, bani,

Cum sa-ti innoiesti garderoba pe timp de criza: targul de schimb de haine
Calculatoare si laptopuri la super preturi, direct de la banca!
Romanii au renuntat la mesele in oras si beau berea in sufragerie
VIDEO PROTVPLUS.RO