Licitatii corecte pentru autostrazi. Dosarele, sub supraveghere video

Dată publicare: 15-02-2011 17:50
Dată actualizare: 15-10-2012 02:57


De teama scurgerilor de informatii, compania de drumuri va pune dosarele de licitatii pentru autostrazi sub paza armata. Deja documentele celor patru proiecte care incep in 2011 sunt supravegheate de jandarmi si camere de luat vederi.

Decizia a fost luata dupa ce sefii de la Transporturi si-au dat seama ca nu pot tine secrete in sediul central. Se pare ca reprezentantii diverselor firme intra in cladire ca la ei acasa.

Multe dosare importante erau tinute in sala de consiliu. O camera de care nu raspundea nimeni. Acum, toate documentele importante s-au mutat intr-o cladire din Militari.

Compania nu mai merge pe incredere nici cu propriii angajati. Va exista o singura intrare. Toata lumea va fi legitimata, iar drumul catre sala unde se vor deschide ofertele va fi pazit de jandarmi si camere de luat vederi.

Patru tronsoane noi de autostrada vor fi licitate peste doua saptamani. Vorbim despre lucrari de un miliard si jumatate de euro pe coridorul patru, finantate impreuna cu Uniunea Europeana.

Oficialii de la Bruxelles ne-au avertizat ca nu vor mai deconta nimic, daca nu facem contractele corect.

 


VIDEO PROTVPLUS.RO