Guvernul a aprobat cea de-a doua rectificare bugetara din acest an


Ultimul update: Miercuri 11 Aprilie 2012 00:29
Data publicarii: Marti 23 Noiembrie 2010 00:00
Categorie: Stiri Economice
Buget

Proiectul de rectificare, prezentat saptamana trecuta de Mediafax, prevede diminuarea bugetelor la 16 institutii, inclusiv la Ministerul Educatiei, si acordarea de fonduri suplimentare in principal pentru plata alocatiilor sociale.

Ministerul Muncii va primi cele mai mari fonduri de la bugetul de stat, in cuantum de 987,3 milioane lei, reprezentand in principal transferuri pentru echilibrarea bugetului asigurarilor sociale de stat si fonduri pentru plata drepturilor de asistenta sociala.

Si Ministerul Agriculturii va primi fonduri substantiale, de 502 milioane lei, pentru derularea proiectelor din fonduri externe nerambursabile postaderare.

Alte suplimentari de alocatii vor fi efectuate pentru Ministerul Sanatatii (256,8 milioane lei, reprezentand transferuri pentru echilibrarea bugetului Fondului national unic de asigurari sociale de sanatate), Ministerul Administratiei si Internelor (52,6 milioane lei pentru achitarea obligatiilor restante ale centralelor electrice de termoficare), Ministerul Culturii (25 milioane lei pentru achizitii imobil pentru institutii culturale).

Sursa: Pro TV

Dupa noua rectificare bugetara, doar trei ministere vor primi bani in plus
Prima rectificare bugetara din 2010 taie de la investitii si achita datorii
Senatului nu-i mai ajung banii! Vrea 9,1 milioane la rectificarea bugetara!
VIDEO PROTVPLUS.RO