Criza? Se construiesc tot mai multe hoteluri de lux, de milioane de euro


Ultimul update: Duminica 20 Mai 2012 11:09
Data publicarii: Duminica 17 Octombrie 2010 00:00
Categorie: Stiri Economice
hotel

Faptul ca banii se numara in aceasta perioada mai atent decat de obicei, nu ii impiedica pe unii oameni de afaceri sa investeasca in lux. Straini, dar si romani, ridica hoteluri de patru si cinci stele, care costa zeci de milioane de euro.

Investitorii mizeaza pe faptul ca in curand criza va trece peste Romania, iar hotelurile lor vor trece rapid pe profit.

Pe un santier de la Cluj lucreaza in paralel muncitori romani si italieni. Investitorul a adus specialisti din Italia, dar si mare parte din materialele de constructie si asta pentru ca acolo sunt mai ieftine.

Pe 8 hectare de teren se va intinde hotelul care are sapte etaje, doua restaurante si peste 300 de locuri de cazare. Plus un centru de sanatate cu piscina, sala de fitness si sala de aerobic.

Daca la Cluj banii vin din strainatate, la Targu Mures se ridica trei hoteluri de patru stele cu banii unor investitori romani.

Din 2011, orasul va avea primul design hotel, in care un om de afaceri din Targu Mures a investit peste 5 milioane de euro.

Pentru hotelul cotat la patru stele, tanarul afacerist a lucrat cu designeri renumiti din Franta, Belgia si Bucuresti. Totalul investitiilor pentru hotelurile de lux care se vor deschide in 2011 depaseste suma de 14 milioane de euro.

Sursa: Pro TV

Cel mai lung tunel feroviar din lume trece pe sub Alpi. Are 57 de kilometri
Investitiile straine, la pamant! O scadere de aproape 40% in acest an
E criza. Romanii isi scot la vanzare casele de vacanta sau le abandoneaza
VIDEO PROTVPLUS.RO