Imagini socante. Adolescent de 16 ani, snopit in bataie de 7 indivizi. Nimeni nu a sunat la politie

Ultima actualizare: 14-04-2013 06:48

Un baiat de 16 ani a fost zdrobit in bataie de 7 indivizi. Scenele de o violenta extrema au fost surprinse de un cameraman amator, intr-un cartier din Medias.

Regretabil este ca, desi au existat martori in blocurile din vecinatate, nimeni nu a chemat politia. Scandalul ar fi pornit de la o fata, insa victima nu vrea sa depuna plangere.

Adolescentul pare sa fi avut o discutie in contradictoriu cu ceilalti tineri. Drept urmare, unul dintre rivali sare la bataie si il tranteste pe asfalt. Imediat se reped si camarazii agresorului asupra victimei, in care dau in nestire cu pumnii si picioarele. Cum era de asteptat, dupa aceasta lectie sangeroasa ranitul este abandonat.

Culmea este ca, desi multi au iesit la geam din cauza galagiei, nimeni nu a intervenit si nici nu a sunat la 112.

Baiatul a mers acasa si s-a purtat de parca nu s-ar fi intamplat nimic. Nu le-a spus mamei si bunicii adevarul. Femeile au aflat totul de la politie.

Cel mai probabil de frica, ranitul nu a depus plangere.

Este o reactie fara luarea in calcul a unor consecinte, de multe ori din teribilism si din dorinta de a rezolva rapid o situatie conflictuala. Iar adultii nu reusesc sa faca o educatie corespunzatoare in acest sens.

Daca vor fi identificati, vinovatii risca pana la 7 ani de inchisoare.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO