Zeci de persoane dintr-un cartier din Brăila, amendate pentru că aruncau gunoiul pe domeniul public

Ultima actualizare: 30-09-2021 10:10

Zeci de persoane dintr-un cartier din Brăila au fost amendate pentru că aruncau gunoiul pe domeniul public. Culmea, toți locatarii mergeau ca într-un adevărat pelerinaj zi și noapte și abandonau deșeurile în același loc, lângă un gard.

Aceștia au fost surprinși de camerele de supraveghere ale primăriei, iar polițistii locali au fost trimiși să ia măsuri.

Scenele arată de parcă sunt desprinse parcă dintr-o tragi-comedie. Pe imagini se vede cum, la lăsarea nopții, un bărbat se îndreaptă spre grămada de gunoi, golește găleata, după care merge liniștit spre casă.

În spatele lui vine Poliția Locală care îl trage la răspundere.

Bărbatul s-a ales cu o amendă de 1000 de lei. În jurul orei 5 dimineața, o femeie repetă scena și lasă sacii de gunoi în același loc. Și ea a fost sancționată cu aceeași sumă.

Chiar și în timpul zilei locuitorii din acest cartier depozitează sacii de gunoi pe domeniul public, fără nicio jenă. Oamenii nu vor să plătească taxa de salubritate.

Polițiștii au surprins 16 persoane, în timp ce aruncau deșeuri pe spațiul public, printre care și minori. Aceștia au fost amendați cu 500 de lei, în timp ce adulții s-au ales cu sancțiuni de 1000 de lei. În total au fost aplicate amenzi în valoare de 15.500 de lei.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO