Zeci de oameni indignati dupa ce au ramas blocati pe drumul dintre Constanta si Tulcea: "Am dormit 30 de ore in masina"


Ultimul update: Joi 12 Ianuarie 2017 06:57
Data publicarii: Luni 09 Ianuarie 2017 07:57
Categorie: Stiri actuale

In judetul Constanta, zapada creeaza in continuare probleme. Multe drumuri erau inchise si duminica pe anumite portiuni si au pus la grea incercare nervii soferilor.

Pe Drumul National 22, ce face legatura intre Constanta si Tulcea, situatia a devenit tentionata duminica seara, dupa ce, in zona localitatii Lumina, s-a format o coloana de masini ce se intindea pe cativa kilometri. Oamenii au asteptat ore in sir, unii inca de dimineata, sa porneasca spre Tulcea. Dar nu au putut inainta pana spre seara.

"Lasati-ne pe noi daca nu va descurcati. Scoatem o lopata, scoatem copiii afara. Nu va e rusine? De 6 ore stam aici", spune un cetatean indignat.

Dupa ore si ore de asteptare, cu proviziile si benzina pe terminate, oamenii au cedat cand au vazut ca se lasa seara si ei nu isi pot continua drumul spre casa, la Tulcea.

"Sunt plecat de joi. Vin din Italia. Am venit pe autostrada, am ramas la km 74, am dormit 30 de ore in masina. Mai am 100 de km pana la Tulcea si nu pot sa ajung. Am mers 2.000 de kilometri, bani nu mai avem, am consumat motorina pentru o luna", spune un barbat.

Multi veneau de la Bucuresti sau de la munte, iar unii s-au vazut nevoiti sa ramana sambata noaptea la hotel, in Constanta, in speranta ca dimineata Drumul National 22, spre Tulcea, va fi deschis.

"Vreau acasa, nu pot sa mai stau in frigul asta deloc", este disperat un copil.

Oamenii sustin ca politistii le-ar fi promis ca se vor putea pune in miscare, controlat, in coloana, cu un utilaj de deszapezire in fatza.

"S-au schimbat de trei ore echipajele si noi tot aici suntem. Ne-au tot mintit ca trece o coloana si trecem dupa aia. A venit coloana, au desfundat aici sub pod si tot degeaba", este indignat un barbat.

Au fost insa si soferi care au fortat blocajul rutier si au plecat spre Tulcea, apoi le-au trimis celor ramasi in urma imagini de pe drum, sporindu-le furia. Ceilalti soferi au putut porni spre case abia in jurul orei 19:00.

VIDEO PROTVPLUS.RO