Zeci de motocicliști au defilat pe străzile din Cluj-Napoca. Mesajul transmis șoferilor

Dată publicare: 04-04-2021 08:20
Dată actualizare: 04-04-2021 09:42


"Atenție, motocicliști! Și noi existăm în trafic!" - asta au vrut să transmită zeci de oameni care au pornit ieri pe două roți pe străzile din Cluj-Napoca.

Evenimentul, aflat la a opta ediție, nu a fost organizat anul trecut - din cauza pandemiei. Iar acum numărul participanților a fost limitat - pentru a respecta regulile sanitare.

Zeci de motociclişti s-au adunat la Cluj-Napoca la evenimentul cu tradiţie, dornici să transmită un mesaj clar - că în trafic sunt şi ei.

Bărbat: "Am venit pentru a participa la eveniment, o mare dorinţă după ce anul trecut nu s-a ţinut. Ca un pasionat de motociclism, aşteptam cu mare nerăbdare aceste evenimente.”

Pe două roți au venit oameni şi din alte judeţe. Iar ploaia măruntă nu le-a dat planurile peste cap.

De la punctul de întâlnire, participanţii, supravegheaţi de poliţişti, au pornit pe străzile din oraş, în coloană.

Paul Sorinca, organizator-coordonator Asociația Transilvania Bikers: "Ne aflăm la cea de-a opta ediţie a campaniei "Atenţie, motociclişti! Şi noi existăm în trafic.", prin care încercăm să depunem toate demersurile necesare pentru a preveni incidentele rutiere, atât cele în care sunt implicaţi motocicliştii, cât şi toate celelalte evenimente rutiere. Având în vedere actuală stare de alertă, este cu participarea a maxim 100 de participanţi."

Asociaţia care a pus la cale defilarea vrea să organizeze în curând o expoziţie cu motociclete retro.

Tags: motociclisti, cluj,


VIDEO PROTVPLUS.RO