Vremea se indreapta, dar temperaturile raman sub media perioadei. Prognoza meteo pana sambata

×
Codul embed a fost copiat

Miercuri, vremea se indreapta, dar va fi in continuare mai rece decat in mod normal la aceasta data. In sud-est, in nord si centru sunt anuntate ploi sporadice, iar maximele termice ajung in intervalul 6-15 grade Celsius.

VEZI CUM VA FI VREMEA IN ZONA IN CARE LOCUITI

In Dobrogea si in Baragan, norii vor fi numerosi si vor aduce ploi slabe, pe zone restranse. Se va arata si soarele din cand in cand, iar temperaturile, in crestere fata de marti, se vor situa sub mediile perioadei. Vantul va mai avea intensificari.

Se incalzeste si mai sus, in Moldova sudica si in nordul Munteniei, dar chiar si asa va fi mai rece decat in mod obisnuit in acest moment al anului. Vantul va fi destul de intens; vor fi innorari si conditii reduse de ploaie. In jumatatea nordica a Moldovei, norii vin si trec si e posibil sa lase cateva ploi slabe. Vantul mai are unele porniri, iar temperaturile, peste cele inregistrate marti, ajung la 12-13 grade. 

In nordul Transilvaniei si in Maramures, gasim vreme schimbatoare, cu innorari, scurte perioade insorite si cativa stropi de ploaie din loc in loc. Vantul va fi domol, iar temperaturile se vor opri la 10-11 grade - valori mai scazute decat ar fi normal in prima decada a lunii aprilie. 

Citește și
umbrela, ploaie
VREMEA DE PASTE. Prognoza meteorologilor: se anunta frig si ploi in aproape toata tara
Pedeapsa primită de doctorița din Suceava judecată pentru că a luat mită de la 280 de pacienți bolnavi de cancer în 20 de zile

In tinuturile vestice asteptam vreme buna. Pe aici norii vor fi mai putini si ploile vor aparea cu totul izolat. In regimul termic nu sunt schimbari fata de marti si vom avea pana la 12-13 grade. In centrul Romaniei, temperaturile se mentin la valori modeste si e posibil sa mai ploua slab, pe suprafete restranse. La munte, se anunta precipitatii mixte si tot la munte, la altitudini mari, vantul sufla cu putere.

Sud-vestul tarii va avea o zi frumoasa, cu mult soare. Nu sunt semne de ploaie si nici vantul nu pune probleme. In Oltenia se vor inregistra cele mai mari temperaturi, de 14-15 grade.

Miercuri se arata soarele si in tinuturile sudice, iar sansele de ploaie scad considerabil. Vantul va fi mai activ in estul Munteniei, iar temperaturile, putin mai ridicate decat cele de ieri, ajung la 12-13 grade.

Se incalzeste si in zona Capitalei, dar chiar si asa va fi mai rece decat ar trebui sa fie in aceasta perioada. Maxima este de 13 grade. Se mai anunta unele innorari, dar conditiile de ploaie vor fi foarte reduse. Joi dimineata se vor inregistra in jur de 2 grade, iar presiunea va continua sa creasca.

La munte, norii se aduna din cand in cand si mai apar ceva precipitatii mixte. Vantul mai are intensificari, indeosebi pe crestele Carpatilor Meridionali, iar temperaturile cresc usor fata de ziua trecuta, dar vom avea tot vreme rece pentru acest moment al anului.

PROGNOZA METEO PE 3 ZILE

In Bucuresti, miercuri, temperatura creste usor, dar chiar si asa se va situa sub mediile perioadei. Maxima va ajunge la 14 grade; norii vor fi din ce in ce mai rari, iar sansele de ploaie egale cu zero. Joi vom avea vreme placuta, cu cativa nori si multe perioade insorite. Temperatura va urca din nou pana la 14 grade, iar vantul va avea unele intensificari. Vineri vom avea vreme foarte frumoasa, cu mult soare si un regim termic normal pentru aceasta perioada. Maxima va fi de 17-18 grade. Sambata se mai incalzeste putin. Se vor inregistra chiar si 20 de grade, atmosfera va fi insorita intreaga zi, iar vantul va sufla cel mult moderat.

Ajungem in zona de munte, unde miercuri se mai anunta ceva innorari si precipitatii mixte, din loc in loc. Vantul sufla mai tare, indeosebi pe crestele Carpatilor Meridionali. Temperaturile le depasesc pe cele de ieri, dar chiar si asa se vor situa sub mediile perioadei. Joi, in prima parte a zilei, mai sunt conditii de precipitatii slabe in Carpatii Meridionali si de Curbura, apoi norii se risipesc. Vineri si sambata vom avea vreme frumoasa in toata
zona montana. Temperaturile vor continua sa creasca usor, iar dimineata si noaptea, pe vai si in depresiuni ar putea sa
apara ceata.

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
Citește și...
Ne pregatim de Paste, dar vremea e ca de Craciun. Zonele din Romania unde a nins si drumurile au fost blocate de troiene
Ne pregatim de Paste, dar vremea e ca de Craciun. Zonele din Romania unde a nins si drumurile au fost blocate de troiene

Iarna-i grea, omatu-i mare in unele zone ale tarii, in Saptamana Patimilor. La munte, ninge necontenit si s-au format troiene. Iar pe sosele s-a circulat foarte greu.

VREMEA DE PASTE. Prognoza meteorologilor: se anunta frig si ploi in aproape toata tara
VREMEA DE PASTE. Prognoza meteorologilor: se anunta frig si ploi in aproape toata tara

De Paste, am putea primi vestea Invierii sub umbrele. Meteorologii au anuntat ca sunt sanse sa avem sarbatori friguroase si ploioase in aproape toata tara.

Recomandări
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia

Armata Ucrainei a decis să retragă una dintre armele pe care i le-a furnizat Washingtonul, după ce s-a constatat că este vulnerabilă în timpul atacurilor rusești.

Cine sunt politicienii cu dosare penale care candidează la alegerile locale. La Iași, primarul Mihai Chirica are 4 dosare
Cine sunt politicienii cu dosare penale care candidează la alegerile locale. La Iași, primarul Mihai Chirica are 4 dosare

Acuzațiile procurorilor și dosarele penale întocmite pe numele lor nu îi țin pe politicieni departe de funcții. 

Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump.
Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump. "Fără ea, nu vei face nimic, devii un președinte onorific"

Curtea Supremă a SUA a dezbăutut, joi, imunitatea penală a lui Donald Trump. Majoritar conservatoare, aceasta a părut să respingă argumentele candidatului republican la Casa Albă.