Atentionare meteo de vreme rea in toate regiunile tarii, pana marti la ora 22:00. Prognoza meteo pentru urmatoarele zile

Ultima actualizare: 03-12-2015 00:06

Meteorologii au emis o informare meteo de vreme rea, valabila pentru toate regiunile tarii, incepand de luni dupa-amiaza pana marti seara.

Potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie, in intervalul 30 noiembrie, ora 16:00 - 1 decembrie, ora 22:00, se vor semnala intensificari ale vantului, precipitatii mixte si polei, la nivelul intregii tari.

Vantul va prezenta intensificari la munte, iar pe creste va sufla tare, cu rafale de peste 80 km/h. Pe parcursul zilei de marti, 1 decembrie, vor fi intensificari ale vantului si in restul tarii, cu viteze de peste 50 km/h.

In zona montana vor fi precipitatii mixte si conditii de polei, iar la altitudini mai mari de 1.500 de metri temporar va ninge, iar local vantul va viscoli ninsoarea.

In Maramures, zona Muntilor Apuseni, precum si in jumatatea de nord a Carpatilor Orientali, izolat, cantitatile de apa vor depasi 20 l/mp.

Prognoza meteo pentru urmatoarele trei zile in Bucuresti

In Bucuresti luni vremea se incalzeste: maxima se va situa in jurul valorii de 10 grade; vor fi innorari, dar se va arata si soarele din cand in cand, iar vantul va sufla moderat. Marti temperatura continua sa cresca si vom avea 13 grade- valoare mult mai ridicata decat ar fi normal la inceputul lunii decembrie. Vantul va sufla mai tare pe timpul zilei, apoi va slabi in intensitate.

Miercuri temperatura scade, dar chiar si asa se va situa peste mediile perioadei. Se vor inregistra in jur de 9 grade; norii vor fi numerosi, dar nu sunt anuntate ploi. Joi se incalzeste usor: se vor atinge 11 grade si atmosfera va fi insorita toata ziua.

Prognoza meteo pentru urmatoarele trei zile la munte

La munte astazi temperaturile cresc si apar precipitatii sub forma de lapovita si ninsoare.

In Apuseni si in nordul Carpatilor Orientali se pot strange cantitati ceva mai mari de apa, de peste 20 L/mp. Vantul va sufla tare, iar in zonele de creasta rafalele vor depasi 80-90 Km/h.
 
Marti se mai incalzeste putin; sunt anuntate precipitatii mixte in aproape toata zona montana, iar vantul continua sa sufle cu putere la altitudini mari.

Miercuri temperaturile scad usor si din loc in loc apar precipitatii, indeosebi sub forma de ninsoare.

Joi se incalzeste din nou. Doar in Carpatii Orientali vor mai fi ceva conditii de precipitatii. In rest vom avea vreme buna, iar vantul nu va exagera.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO