Vremea rea a facut ravagii in tara. Zeci de case au fost afectate de ape, iar mai multe familii au fost izolate

Ultima actualizare: 17-05-2017 07:03

Ploile furioase insotite de grindina au adus mari necazuri in mai multe judete. Pentru ca au cazut si 35 de litri de apa pe metru patrat in Vaslui de exemplu zeci de gospodarii au fost inundate.

In schimb in judetul Bacau o viitura navalnica a reusit sa rupta un pod. Norii amenintatori de furtuna s-au rupt sambata noapte deasupra judetului Bacau. Apele raurilor s-au umflat iar puhoaiele au rupt in doua un pod aflat in lucru. Circulatia pe drumul national spre Vaslui a fost blocata.

60 de locuinte din cinci localitati au fost inundate. La Plopana, viitura a rupt gardurile oamenilor iar mai multe pasari au murit inecate. Peste o mie de hectare cultivate cu porumb si floare soarele sunt si acum sub ape. Suprinsi de vijelie pe soseaua uda, doi tineri s-au rasturnat cu masina iar vehiculul a fost purtat de viitura pana in albia unui parau.

A plouat torential si in judetul Vaslui. Drumul de acces spre localitatea Doagele a fost acoperit de apa iar viitura a ajuns pana in case. 20 de imobile au fost inundate iar proprietarii lor au fost evacuati.

Si in judetul Bihor au fost probleme, acolo unde, in cateva zeci de minute, canalizarile au cedat. Si circulatia tramvaielor a fost afectata.

Ploi torentiale, vijelii, caderi de grindina si vant puternic sunt anuntate si in urmatoare ore peste tot in tara.

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO