Vreme neobisnuit de calda, cu mult soare si temperaturi de pana la 23 de grade. Prognoza meteo pentru urmatoarele trei zile

15-02-2016 08:35

Luni, vremea va fi deosebit de calda pentru luna februarie. Va ploua temporar in jumatatea vestica a tarii, iar in rest va predomina
vremea frumoasa. Maximele vor fi intre 11 si 23 de grade.

In Dobrogea si Baragan se anunta o zi cu mult soare, dar vantul va avea intensificari.Temperaturile cresc cam peste tot si vor depasi cu mult mediile perioadei.

Si mai sus, in Moldova sudica si in nordul Munteniei, gasim atmosfera insorita si temperaturi ridicate.

In nordul Moldovei si in Bucovina vor fi innorari dar si multe perioade cu soare. Noaptea in zona de munte vor fi precipitatii mixte. Temperatura aerului va fi in crestere.

In nordul Transilvaniei si in Maramures se va incalzi insa atmosfera ramane inchisa si va ploua cam peste tot.

In vestul tarii vor fi multi nori, va ploua si vantul va avea intensificari in Campia de Vest. Temperaturile se vor mentine la valori ridicate, de pana la 17 grade Celsius.

In centrul Romaniei, norii vor fi numerosi, insa ploile vor veni pe suprafete mici. Vantul va sufla mai tare la munte, iar maximele termice cresc cu 5-6 grade fata de ziua trecuta.

In sud-vest, nori mai multi se vor semnala prin zonele mai inalte, unde va si ploua. In rest, vor fi si momente cu soare, iar temperatura aerului va creste semnificativ.

In sud asteptam atmosfera insorita si doar in zonele mai inalte se mai strang norii. Se incalzeste si pe aici, iar dupa pranz se vor atinge chiar si 23 de grade Celsius in sudul extrem.

In Bucuresti, va continua sa se incalzeasca. Atmosfera va fi insorita si vantul nu va pune probleme. Maxima termica se va situa in jurul valorii de 20 de grade - o valoare nefiresc de mare pentru luna februarie.

In zonele de munte, cerul va prezenta înnorari si vor cadea ploi în Carpatii Occidentali si doar sporadic in rest. Vantul va mai avea intensificari si valorile termice vor fi in crestere fata de ziua trecuta.

Prognoza meteo pentru urmatoarele 3 zile

Marti, cerul va fi variabil, va ploua temporar in vestul si nordul tarii, iar noaptea in Carpatii Orientali vor fi precipitatii
mixte. In sudul tarii vor fi in continuare valori de 22 de grade Celsius.

Miercuri, temperaturile scad in regiunile extracarpatice si va ploua slab sau va burnita pe arii restranse. In rest vremea se va mentine frumoasa si deosebit de calda pentru aceasta data.

Joi, in regiunile intracarpatice vor fi innorari si ploi slabe. Valorile termice vor scadea usor in toata tara, dar vremea se va mentine calda.


VIDEO PROTVPLUS.RO