Vreme excelenta de schi la munte. Turistii au fost incantati de starea partiilor: "E frumos ca in Austria sau Elvetia"

Ultima actualizare: 23-12-2014 00:38

"Peisajul de la Sinaia e la fel de frumos ca in statiunile din Austria sau Elvetia" au spus incantati cei care isi petrec sfarsitul de saptamana la munte.

Pe partiile de altitudine de la cota 2000 se schiaza in conditii excelente. Pasionatii sporturilor albe nu au mai avut de mult un inceput de sezon atat de bun, cu zapada si vreme insorita.

La munte se simte deja un aer de vacanta, iar cei care iubesc sporturile de iarna au gasit cele mai bune conditii la Sinaia, unde e domeniul schiabil de la cea mai mare altitudine de la noi din tara.

Daca jos in statiuni termometrele au urcat sambata pana la 9 grade, in varf de munte erau doar 3 grade. Zapada a fost numai buna pentru schi si nici nu era foarte aglomerat, spre multumirea celor care au scapat de obisnuita coada de la telescaun sau telecabina.

Cum spre pranz soarele a avut putere, intre doua ture de ski si un ceai cald turistii au facut si plaja.

La Sinaia sunt deschise partiile Valea Dorului, Valea Soarelui si Laptici, iar stratul de zapada masoara in medie 20-30 de cm. Se poate cobori si pe "Drumul de vara"de la cota 2000- pana la cota 1500 insa mai sunt mici portiuni cu pietre.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO