VIDEO. Un bărbat din Bistrița a fost arestat pentru că avea 12 pachete în mașină. Ce era înauntru


Ultimul update: Luni 27 Ianuarie 2020 12:22
Data publicarii: Luni 27 Ianuarie 2020 11:58
Categorie: Stiri actuale
Canabis

Un bărbat de 37 e ani din Bistrița-Năsăud a fost arestat preventiv, pentru 30 e zile, după ce polițiștii i-au găsit în mașină 12 pachete, în care se aflau 6 kg de canabis.

"La data de 25 ianuarie a.c., polițiștii de combatere a criminalității organizate din Bistrița-Năsăud, împreună cu procurori din cadrul D.I.I.C.O.T.- B.T. Bistrița-Năsăud, au organizat o acțiune de prindere în flagrant, a unor persoane bănuite de trafic de droguri de risc", a anunțat Poliția Română într-un comunicat.

Astfel, polițiștii au depistat în trafic un autoturism în care se aflau o femeie, de 35 de ani și un bărbat, de 37 de ani, ambii din Șieu Măgheruș.

În urma controlului efectuat, pe bancheta din spate, polițiștii au descoperit un bagaj în care se aflau 12 pachete vidate ce conțineau o substanța vegetală de culoare verde.

În urma analizelor de laborator, a rezultat faptul că este vorba de 6 kg de canabis.

Cele două persoane au fost conduse la sediul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Bistriţa-Năsăud, pentru audieri.

Procurorul de caz din cadrul D.I.I.C.O.T.- B.T. Bistrița-Năsăud a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de bărbat, care este cercetat pentru trafic de droguri de risc și complicitate la introducerea în țară de droguri de risc.

Duminică, bărbatul a fost arestat perventiv, pentru 30 de zile.

 

Razie în trafic, în București. Un tânăr de 23 de ani, „pozitiv” pentru canabis
Două persoane din Constanța, prinse de DIICOT cu droguri. Cantitatea e uriașă
Metoda prin care un român a încercat să ajungă milionar cu un camion de salată verde
FULLSCREEN
VIDEO. Un bărbat din Bistrița a fost arestat pentru că avea 12 pachete în mașină. Ce era înauntru
  • /

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO