VIDEO primit pe WhatsApp de Stirile Pro TV: "Uite asa se fac kilometri de deszapezire". De ce merge cu rotile in gol?

Ultima actualizare: 16-01-2017 07:33

Un utilizator www.stirileprotv.ro ne-a trimis prin intermediul numarului de WhatsApp 0744.878.878 o inregistrare video de cateva zeci de secunde cu un utilaj ale carui roti se invart in continuu, desi autovehiculul nu se misca din loc.

Utilizatorul afirma ca utilajul ar fi trebuit sa actioneze pentru deszapezirea strazilor, insa cineva ar fi decis sa pacaleasca firma si locuitorii orasului, lasand rotile sa se invarta in gol, ca sa se consume combustibilul si sa para ca ar fi circulat pe strazi.

Cel care a trimis aceste imagini prin intermediul aplicatiei WhatsApp (la numarul de telefon a) sustine ca ar fi inregistrat clipul in Constanta.

De asemenea, el sustine ca a asteptat un sfert de ora ca sa discute cu soferul, insa acesta nu a aparut.

"Deszapezire la Constanta ???? . Uite asa se fac kilometrii de deszapezire. Cu utilajul calat si soferul disparut. Am asteptat 15 minute sa apara ca sa-l intreb cati kilometri a deszapezit in modul asta, dar nu a aparut si a trebuit sa plec." - se arata in mesaj.

Daca aveti imagini si informatii care pot deveni o stire de interes general le puteti trimite la Stirile ProTV atat prin intermediul acestui formular, cat si prin WhatsApp, la numarul de telefon 0744.878.878.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO