VIDEO. Interlopul Bebino a fost filmat în timp ce se bătea cu un alt rival


Ultimul update: Sambata 11 Ianuarie 2020 19:45
Data publicarii: Sambata 11 Ianuarie 2020 16:33
Categorie: Stiri actuale

Scene de o violență extremă s-au derulat în Bucureşti, după ce două grupări rivale s-au încăierat. Indivizii s-au atacat cu săbii, iar doi dintre ei au fost grav răniţi şi sunt la spital, sub pază. Deocamdată, nimeni nu a fost reţinut.

Reglarea mafiotă de conturi a avut loc la doar 4 luni distanţă de cea din Piaţa Constituţiei, în urma căreia un om a murit.

Marius Alecu, zis Bebino, considerat liderul Clanului Sportivilor, o grupare cunoscută pentru fapte cu violenţă, a ajuns la Spitalul Pantelimon, mutilat la nivelul mâinilor şi cu răni la piept. Între el şi alt individ, zis Joe, ar fi izbucnit un conflict sângeros, tranşat rapid cu săbii şi alte arme albe în plină stradă.

Deocamdată nu se ştie care este motivul de la care a pornit totul sau câţi participanţi au fost implicaţi în total în acest scandal.

Se ştie însă că sunt scandaluri cu repetiţie. Într-o filmare făcută în urmă cu doar câteva luni, acelaşi Bebino este surprins în timp ce se bate cu un alt interlop. 

După reglarea de conturi de vineri seară şi un individ din tabăra rivală a ajuns la spital. Cei doi sunt internaţi sub pază strictă.

Ciprian Romanescu, purtător de cuvânt Poliția Capitalei: "La două unităţi spitaliceşti din Bucureşti s-au prezentat doi bărbaţi răniţi, cel mai probabil că urmare a unei altercaţii. Serviciul Omoruri din poliţia Capitalei efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii a doua infracţiuni de tentativa de omor".

Deocamdată, nicio persoană nu a fost reţinută. Vă reamintim, în octombrie anul trecut, doua clanuri rivale s-au încăierat la doi paşi de Parlament, cu pistoale, topoare şi bâte. În urma atacului, unul dintre ei a murit.

VIDEO PROTVPLUS.RO
Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33