VIDEO. Diversiune la Otopeni. Natalia Mateut si-a bagat sosia la inaintare

Dată publicare: 05-04-2011 18:27
Dată actualizare: 03-11-2012 16:32


VIDEO de la Otopeni. Natalia Mateut a revenit in R...
Diversiune la Otopeni. Natalia Mateut si-a bagat s...

Natalia Mateut s-a intors in tara. Fotomodelul retinut in Olanda pentru ca a facut cumparaturi de 80.000 de euro cu niste carduri clonate a ajuns la Bucuresti.

 

A pus insa la cale o adevarat sceneta ca sa scape de jurnalisti. Oarecum justificat, daca ne gandim ca, de pe podium, a nimerit in duba si apoi in arest.

La scurt timp dupa ce cursa de Amsterdam a aterizat, din zona de securitate au iesit in fuga doi tineri, un baiat si o fata. Ea are o gluga pe cap si este evident ca incearca sa se ascunda de jurnalisti. In tot acest timp, o alta tanara bruneta care aducea cu Natalia iesea linstita pe o alta usa, fara ca cineva sa o deranjeze.

In clipa in care cuplul a ajuns in parcare nu mai este un secret ca femeia este Natalia Mateut. Rusinata probabil de ce a facut, fata fostului international n-a scos o vorba.

In nebunia iscata, se pare ca grupul care o insotea pe Natalia a plecat cu un bagaj care nu le apartinea, asa ca acum se incearca recuperarea acestuia.

MAE: Natalia Mateut judecata in libertate, ceilalti 3 romani raman in arest

Ambasada Romaniei in Olanda a initiat demersuri oficiale pe langa autoritatile olandeze abilitate pentru obtinerea de informatii suplimentare referitoare la acest caz.

"In urma acestor demersuri, autoritatile locale au informat misiunea diplomatica despre faptul ca Natalia Mateut a fost eliberata din arest preventiv, urmand sa fie judecata in stare de libertate. Arestul preventiv a fost prelungit pentru ceilalti trei cetateni romani", a comunicat MAE.

Natalia Mateut, cu sanii la vedere pe podium! VIDEO

Fotomodelul Natalia Mateut, fiica fostului dinamovist Dorin Mateut, fusese retinuta pentru frauda cu carduri clonate.

Aflata intr-o scurta vacanta impreuna cu iubitul si alti doi prieteni, tanara a fost incoltita de agenti chiar la iesirea dintr-un magazin. In ultimele zile facusera cu totii cumparaturi de 80.000 de euro.

 


VIDEO PROTVPLUS.RO