VIDEO. Cadavrele persoanelor ucise de coronavirus, abandonate pe holurile spitalelor din Wuhan

Ultima actualizare: 25-01-2020 14:03
Cadavre pe holul unui spital din China
Thomas Yau

Noi imagini terifiante au apărut din China. O filmare arată cadavrele unor persoane ucise de coronavirus, abandonate pe holurile unui spital din Wuhan, printre persoanele care așteaptă să fie consultate de medici.

Incidentul a vut loc într-un spital din Wuhan, focarul bolii, unde medicii fac cu greu față numărului uriaș de pacienți care a luat cu asalt unitățile medicale, potrivit South China Morning Post.

Imaginile au fost filmate de o asistentă care cerea cu disperare ajutor pentru a muta cadavrele abandonate pe holurile spitalului.

O femeie de 36 de ani care a mers la spitalul respectiv cu soțul ei a povestit că a fost lovită de imaginile înfiorătoare imediat cum a pășit pe coridor, unde erau mai multe cadavre pe jos, învelite cu pânză.

"I-am întins un pachet de șervețele unei asistente. Plângea în timp ce încerca să convingă mai multe persoane să o ajute să mute cadavrele, dar nimeni nu a băgat-o în seamă", a povestit femeia pentru sursa citată.

Maladia cauzată de acest coronavirus apărut în decembrie într-o piaţă agroalimentară din Wuhan, un oraş din centrul Chinei, a provocat moartea a 41 de persoane în ţară, iar numărul celor contaminaţi a crescut la 1.300, au precizat sâmbătă autorităţile locale.

În străinătate, un al doilea caz de coronavirus a fost confirmat în Statele Unite şi trei cazuri confirmate şi spitalizate în Franţa, acestea fiind primele din Europa.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO