VIDEO 2 români care veneau din Suedia, amenințați cu arma și puși la pământ de mascaţi


Ultimul update: Miercuri 03 Iulie 2019 22:27
Data publicarii: Miercuri 03 Iulie 2019 22:08
Categorie: Stiri actuale

Doi români care veneau din Suedia, cu o camionetă, au fost reținuți de polițiști și duși la sediul I.P.J. Argeș, după ce au fost opriți în trafic pe raza comunei Drăganu.

În urma unor informații obținute a reieșit faptul că în cursul zilei de miercuri va ajunge în județul Argeș, din Suedia, o autoutilitară cu doi ocupanți, care transportau anumite bunuri despre care existau indicii că au fost sustrase de către aceştia.

Astfel, autoturismul a fost identificat în trafic pe raza comunei Drăganu, iar cu ajutorul polițiștilor rutieri a fost oprit.

Cei doi au fost înconjurați de mascați și încătușați, deoarece existau informații că ar putea avea comportament agresiv. Ulterior, bărbații au fost conduși la sediul I.P.J. Argeș pentru efectuarea verificărilor ce se impun, potrivit unui comunicat al polițiștilor.

După verificarea documentelor găsite în mașină și verificarea în bazele de date operative s-a confirmat faptul că aceasta este furată și plăcuțele de înmatriculare sunt false.

Pentru aceste fapte s-au întocmit documentele de constatare, fiind sesizate organele de cercetare penală în vederea continuării cercetărilor.

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

VIDEO PROTVPLUS.RO