Victimele triplului omor din Brașov, înmormântate. Mesajul transmis de tatăl femeii ucise

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13

Omul de afaceri din Braşov, care şi-a ucis soţia şi copiii, consumase canabis. O recunoaşte chiar avocatul său, însă nu se ştie deocamdată dacă înainte sau după ce a comis crima care a şocat România.

În timp ce el a semănat atâta durere şi teroare, ai lui au fost înmormântaţi vineri la Totoiești, în judeţul Neamţ.

Peste două sute de oameni şi-au luat vineri rămas bun de la Monica şi de la cei doi copii ai ei, Ioana şi Ştefan. La ieşirea din biserică, tatăl femeii şi-a adunat puterile şi le-a mulţumit din suflet celor care au fost alături de familie.

''Va mulţumesc foarte mult pentru sprijinul acordat şi că ne-aţi îmbărbătat. Rudele prietenii preoţii ne-au dat un mare ajutor. Dumnezeu să vă aibă în pază. Vă mulţumesc celor care aţi făcut aprecieri şi pentru atitudinea la adresa Elenei, a Ioanei şi a lui Matei'', a spus Vasile Munteanu.

Ovidiu Olaru, unchi: ''Un moment greu pentru familie. Vă daţi seama, au crescut în jurul nostru. Fără cuvinte... I-au crescut cu atâta drag şi dintr-o dată i-a luat şi au pierdut tot.''

Marcaţi de acest episod înfiorător sunt şi foştii colegi ai Ioanei, fata de 18 ani a soţilor Buliga.

Monica Schiller, psiholog: ”Am avut telefon de la o mămică, copilul meu este bulversat că un tată a făcut aşa ceva, plângea. .. Vom avea grupuri de suport, în special cu colegii fetei.”

Între timp, anchetatorii aşteaptă rezutatul analizelor toxicologice. Vor să afle dacă în ziua fatidică asasinul Florin Buliga se afla sau nu sub influenţa drogurilor, mai ales că avea canabis în maşină.

Substanţa rămâne în sânge între câteva zile şi două săptămâni. Canabisul poate da o stare de anxietate, iar consumatorii pot avea un comportament bizar, potrivit specialiştilor.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO