VREMEA DE 1 MAI SI PASTE 2013. Prognoza meteo pentru lunile aprilie, mai si iunie 2013

Ultima actualizare: 25-04-2013 01:06

De 1 MAI si PASTE 2013 vom avea parte de vreme frumoasa indiferent daca mergem in vacanta la munte sau la mare.

VREMEA DE 1 MAI SI PASTE 2013. Turistii care vor merge la mare de 1 Mai si Paste 2013 vor avea parte de temperaturi medii de 19 -20 de grade si nori putini, cu sanse de ploaie extrem de reduse.

VREMEA DE 1 MAI SI PASTE 2013. Prognoza meteo pentru fiecare regiune a tarii

Cei care aleg sa mearga de 1 Mai si Paste 2013 la munte vor avea vreme frumoasa, cu temperaturi medii de 15 grade si cu sanse mici de precipitatii.

Bucurestenii vor avea parte de 1 Mai si Paste 2013 de o vreme calduroasa, adica temperaturile din timpul zilei nu vor scadea sunt 20 de grade. Insa este posibil sa ploua razlet.

VREMEA IN LUNILE APRILIE, MAI SI IUNIE 2013

Administratia Nationala de Meteorologie a realizat o estimare a temperaturilor medii lunare si a precipitatiilor ce se vor produce in lunile aprilie, mai si iunie 2013 in Romania. Estimarile sezoniere sunt realizate de catre Centrul European pentru prognoze pe medie durata (ECMWF) de la Reading, Anglia si au un grad de realizare de aproximativ 60%.

VREMEA APRILIE 2013 - TEMPERATURA SI PRECIPITATII

In luna aprilie 2013 regimul termic mediu lunar al aerului se va situa in general in limite apropiate de normele climatologice in sud-estul, sudul si vestul tarii, iar in restul teritoriului valorile termice vor fi sub mediile multianuale.

Cantitatile lunare de precipitatii vor fi in general apropiate de normele climatologice in estul, sud-estul si sudul tarii, iar in restul teritoriului vor fi posibile valori peste mediile multianuale.

VREMEA MAI 2013 - TEMPERATURA SI PRECIPITATII 

In luna mai 2013 temperaturile medii lunare ale aerului vor prezenta valori sub normele climatologice in majoritatea regiunilor, exceptand sudul si sud-estul tarii unde local valorile termice pot fi apropiate de mediile lunare.

Cantitatile de precipitatii pot inregistra valori peste mediile multianuale in majoritatea zonelor, iar local in sud-estul, sudul si vestul tarii precipitatiile lunare vor fi in limite apropiate de normele climatologice.

VREMEA IUNIE 2013 - TEMPERATURA SI PRECIPITATII

In luna iunie 2013 temperaturile medii lunare ale aerului se vor situa in general in limite apropiate de mediile climatologice in cea mai mare parte a regiunilor tarii.

Cantitatile lunare de precipitatii se pot situa sub normele climatologice in estul, sud-estul, sudul si vestul tarii, iar in restul teritoriului acestea pot inregistra in general valori apropiate de mediile lunare.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO