Vanzatoare din Curtea de Arges, batuta de fiul unui om de afaceri. Ce a furat tanarul din magazin dupa ce a lovit-o cu pumnii

Dată publicare: 06-03-2016 17:26
Dată actualizare: 09-03-2016 07:06


Scene socante au fost surprinse de camerele de supraveghere ale unui magazin din Curtea de Arges. Fiul unui cunoscut om de afaceri din oras, in varsta de 19 ani, a snopit-o in bataie pe vanzatoarea care abia venise la serviciu

Individul a golit apoi sertarul cu bani al casei de marcat si a fugit. A fost prins si arestat cateva ore mai tarziu. 

Trecuse un minut peste ora 06:00 cand vanzatoarea abia deschisese magazinul. In imaginile suprinse de camera de supraveghere apare un tanar.

Este cunoscut in oras, fiind fiul unui om de afaceri. A cerut un pachet de tigari si brusc a lovit-o cu pumnul in fata pe vanzatoare, apoi s-a napustit asupra ei in spatele tejghelei.

Atacul a durat peste 40 de secunde, dupa care tanarul s-a dus la casa de marcat si a luat toti banii din sertar: 2.670 de lei. Dupa ce atacatorul a fugit, vanzatoarea a alertat autoritatile.

Politistii l-au identificat repede pe cel care a comis talharia si au reusit sa-l gaseasca in cateva ore. Pentru fapta lui, poate sta 10 ani dupa gratii, daca va fi gasit vinovat.


VIDEO PROTVPLUS.RO