Vanzatoare din Curtea de Arges, batuta de fiul unui om de afaceri. Ce a furat tanarul din magazin dupa ce a lovit-o cu pumnii


Ultimul update: Miercuri 09 Martie 2016 07:06
Data publicarii: Duminica 06 Martie 2016 17:26
Categorie: Stiri actuale

Scene socante au fost surprinse de camerele de supraveghere ale unui magazin din Curtea de Arges. Fiul unui cunoscut om de afaceri din oras, in varsta de 19 ani, a snopit-o in bataie pe vanzatoarea care abia venise la serviciu

Individul a golit apoi sertarul cu bani al casei de marcat si a fugit. A fost prins si arestat cateva ore mai tarziu. 

Trecuse un minut peste ora 06:00 cand vanzatoarea abia deschisese magazinul. In imaginile suprinse de camera de supraveghere apare un tanar.

Este cunoscut in oras, fiind fiul unui om de afaceri. A cerut un pachet de tigari si brusc a lovit-o cu pumnul in fata pe vanzatoare, apoi s-a napustit asupra ei in spatele tejghelei.

Atacul a durat peste 40 de secunde, dupa care tanarul s-a dus la casa de marcat si a luat toti banii din sertar: 2.670 de lei. Dupa ce atacatorul a fugit, vanzatoarea a alertat autoritatile.

Politistii l-au identificat repede pe cel care a comis talharia si au reusit sa-l gaseasca in cateva ore. Pentru fapta lui, poate sta 10 ani dupa gratii, daca va fi gasit vinovat.

VIDEO PROTVPLUS.RO