Vacanta de Paste s-a incheiat cu aglomeratie pe sosele. Soferii au stat ore intregi la coloana de 5 km de pe DN1

Dată publicare: 14-04-2015 07:35
Dată actualizare: 17-04-2015 07:04


Vacanta de Paste s-a incheiat luni seara, iar asta s-a vazut cel mai bine in trafic.

Coloana de masini s-a format initial intre Azuga si Busteni iar ulterior, alomeratia s-a mutat pe seara la intrarea in Bucuresti, pe Drumul National 1.

Sute de soferi, care s-au intors de la munte, au petrecut aproape o ora in masini circuland cu viteze mai mici de 10 km/h, in apropierea Capitalei.

Asa arata Drumul National 1, la intrarea in Bucuresti, in jurul orei 21:00. In aceste conditii, viteza de croaziera nu depaseste 10 km/h.

Sofer: "Cam de 20 de minute. Coada se intinde cred ca pe vreo 5-6 kilometri. Venim dinspre Valeni si, spre uimirea mea, si acolo a fost aglomerat."

Drumul National 1 le-a stricat din nou sfarsitul vacantei celor care au ales sa-si petreaca sarbatorile la munte. S-a circulat bara la bara pe o distanta de cativa kilometri, spun soferii nemultumiti care stau in trafic de mai bine de 45 de minute.

Daca un drum de aproape 200 de kilometri, din Brasov pana in Bucuresti, dureaza de obicei 2 ore si jumatate, luni seara doar distanta intre Snagov si Balotesti a fost parcursa intr-o ora.

Potrivit Info trafic, aglomeratie a fost si pe A1, tot la intratrea in Bucuresti. Nici cei care au venit dinspre Alexandria, n-au fost mai norocosi. Intre Ghimpasti si Mihailesti, s-a circulat bara la bara.

Soferii grabiti sau care n-au rezistat tentatiei de a bea alcool n-au fost iertati de politisti. Peste 1.000 au ramas fara permis in aceste zile. In plus, sute de certificate de inmatriculare au fost retinute pentru ca masinile nu aveau ITP sau taxele de drum achitate.

Bilantul accidentelor rutiere indica 10 morti si peste 20 de raniti.


VIDEO PROTVPLUS.RO