Urmărire cu blocaje și focuri de armă. Doi tineri reținuți după o cursă de 50 de km


Ultimul update: Sambata 07 Septembrie 2019 16:17
Data publicarii: Sambata 07 Septembrie 2019 16:06
Categorie: Stiri actuale
tineri cursa

Scene șocante s-au derulat sâmbătă pe DN1C care leagă Baia Mare de Dej. În Sălaj, doi tineri au fost încătuşaţi de oamenii legii după o urmărire de peste 50 de kilometri, în care au fost avariate mai multe maşini, una chiar a Poliţiei. 

Potrivit presei locale, doi tineri – aflaţi la bordul unui autoturism înmatriculat în Maramureş – au alimentat într-o benzinărie din Baia Mare şi au demarat în trombă, spre Dej, fără a plăti. Pe raza localităţii Şomcuta Mare, oamenii legii au blocat drumul, suspecţii au spart blocajul, au avariat o maşină de poliţie şi şi-ai continuat cursa, relatează sportulsalajean.ro.

Poliţiştii au plecat în urmărirea maşinii, un autoturism marca Ford. În acţiunea lor, oamenii legii au tras mai multe focuri de armă în direcția autoturismului.

Pe raza comunei Ileanda, tinerii au avariat alte două maşini și după mai bine de 50 de kilometri, maşina lor a fost oprită. La fața locului au ajuns mai multe echipaje de poliție iar suspecţii au fost imediat încătușați.

Din câte se pare, sâmbătă în jurul prânzului o femeie domiciliată în municipiul Baia Mare a sesizat poliția că fiul său refuză să îi restituie autoturismul, pe care i l-a încredințat anterior, și-și continuă deplasarea împreună cu un prieten. Polițiștii au demarat de îndată activitățile specifice în vederea depistării autoturismului indicat.

Mașina a fost depistată pe raza orașului Șomcuta Mare. Întrucât șoferul nu a oprit la semnalele regulamentare, acroșând autospeciala din dotare, polițiștii din Șomcuta Mare au pornit în urmărirea sa și au luat de îndată legătura cu polițiștii din județele limitrofe.

La ieșire din localitatea Mesteacăn, întrucât șoferul nu s-a supus somațiilor polițiștilor, au fost executate focuri de avertisment, atât în plan vertical cât și la nivelul pneurilor.

Șoferul și-a continuat deplasarea până pe raza localității Ileanda, unde din nou a ignorat semnalele polițiștilor, iar la scurt timp, pentru că nu a păstrat distanța de siguranță, a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de un bărbat din Oradea. Nicio persoană nu a fost rănită.

La volan a fost identificat un adolescent de 18 ani, care deține permis de conducere de câteva luni.

Sursa: Instagram

Tags: salaj, masina, politie,

Cursă ca-n filme în Los Angeles. Ce a făcut o șoferiță pentru a scăpa de poliție
Un violator român căutat timp de 6 ani a fost prins. Unde se ascundea
Urmărire ca în filme pe străzile de la Hollywood. Scene incredibile filmate din elicopter
VIDEO PROTVPLUS.RO