Unchiul copilului bătut de Moş Nicolae sare în apărarea mamei: ”La noi moşul vine şi cu bota şi cu daruri”

Ultima actualizare: 26-01-2018 17:50
copil

În timp ce Direcţia pentru Protecţia Copilului şi Poliţia au deschis anchete în cazul copilului de 5 ani umilit și lovit de un bărbat deghizat în Moș Nicolae, rudele mamei îi iau apărarea și susțin că moșul vine ”și cu bota și cu daruri”.

Fratele mamei şi al bărbatului care a fost deghizat în Moş Nicolae a postat, vineri seara, un mesaj pe Facebook prin care sare în apărarea surorii sale: „Fraţilor e un copil maltratat, băgaţi-o pe Mama în puşcărie şi daţi dreptate la un nenorocit de aşa-zis Tată ce a ştiut să... şi atât, timp de cinci ani”.

Bărbatul recunoaşte, totuşi, că fratele lui „a exagerat când i-a dat cu bâta peste picior. Eu i-am spus, nu sunt de acord cu chestia asta că l-ai lovit. Că ai dat cu ea de pământ, e altă mâncare de peşte, dar că i-ai dat peste picior, nu. A zis: «M-a luat valul şi nu mi-am dat seama că am făcut prostia asta>>”, a povestit fratele agresorului, potrivit adevarul.ro.

În apărarea surorii sale, unchiul copilului a explicat că în zona unde locuieşte aceasta, Bistriţa Bârgăului, judeţul Bistriţa-Năsăud, „moşul vine şi cu bota şi cu daruri”. Apoi a completat, referitor la lovituri, că băiatul de 5 ani nu a fost lovit aşa tare de unchiul său. „Nu l-a lovit aşa tare, i-a dat peste pulpa piciorului, nu peste genunchi să zici că l-ai lovit la un os”.

Autorităţile au deschis o anchetă după ce reprezentanţii Direcţiei pentru Protecţia Copilului Constanţa au primit o înregistrare în care un copil este terorizat şi ameninţat cu un băţ de un bărbat costumat în Moş Crăciun. Cel care a trimis filmarea este tatăl copilului, care a afirmat că fosta sa soţie şi băiatul locuiesc în Bistriţa.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO