ANIMAȚIE GRAFICĂ cu trenul deraiat după ce a lovit un camion în Bacău


Ultimul update: Sambata 08 Iunie 2019 20:00
Data publicarii: Sambata 08 Iunie 2019 11:14
Categorie: Stiri actuale

Accident teribil în județul Bacău. Un tren de călători a deraiat după ce a lovit un camion la o trecere de cale ferată. Pasagerii nu au fost răniți, doar mecanicul de locomotivă s-a lovit ușor.

Însă toți s-au speriat îngrozitor. În urma impactului puternic, trenul a lovit un pod și a deraiat, iar de camion s-a ales praful. Șoferul ar putea fi obligat să suporte pagubele.

Vedeți mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai jos!

La trecerea la nivel cu calea ferată din localitatea Căiuți, județul Bacău, remorca a fost lovită cu putere de tren. Cabina trecuse calea ferată, iar șoferul a scăpat nevătămat. Însă partea din spate a camionului a fost târâtă de tren și strivită între locomotivă și brațele unui pod din apropiere.

Scena i-a îngrozit pe martori.

Petruț Visoiu, martor: "Eu când m-am întors un praf și un zgomot puternic, când m-am uitat capul tractor era încoace și trenul ieșea fum albastru din el, praf, m-am speriat de nu puteam stă pe picioare, călătorii au ieșit singuri."

George Socaci, ISU Bacău: "În urma accidentului nu s-au înregistrat victime, doar conducătorul trenului a suferit răni ușoare și a refuzat transportul la spital."

Martorii povestesc că șoferul camionului a declarat că ambreiajul s-a blocat chiar la trecerea la nivel cu calea ferată și nu a mai putut înainta.

Gabriela Ciobanu, purtător de cuvânt IJP Bacău: "În acest caz polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii faptelor de distrugere."

Locomotiva și cele două vagoane au fost și ele avariate. Înăuntru se aflau 60 de călători care mergeau spre Focșani. După accident ei au ajuns la destinație cu microbuzele.

FULLSCREEN
ANIMAȚIE GRAFICĂ cu trenul deraiat după ce a lovit un camion în Bacău
  • /

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO