Un traficant de droguri, prins beat la volan, a muscat un politist si a facut scandal la arestare

Ultima actualizare: 11-08-2013 02:41

Traficant de droguri pentru vipuri, prins baut la volan dupa ce ar fi trecut pe culoarea rosie a semaforului, a muscat un agent si a spart gemurile masinii de politie.

Barbatul care parea a fi intr-o stare avansata de ebrietate a facut scandal si pe strada si cand a fost dus la Institutul de Medicina Legala, ca sa ii fie recoltate probe biologice.

"Mamaaa, tataaaa, veniti sa ma scoateti de aici mai oameni ...mai !!!Bai, oameni buni, asta minte! N-am dat cu piciorul, sa moara Jeani, n-am facut nimic...", striga soferul beat.

Soferul care striga disperat dupa ajutor a fost prins de politistii rutieri, dupa ce a trecut pe culoarea rosie a semaforului.

In clipa in care agentii i-au cerut sa sulfe in etilotest omul a facut un scandal monstruos.

Abia dupa ce a spart un geam si a muscat un politist de mana, soferul a fost linistit.

Dupa testare, aparatul a indicat 0,73, asa ca barbatul a fost transportat la Insitutul de Medicina Legala Mina Minovici, unde a reinceput circul.

"-Te iau astia de pe strada si te mierlesc...

-Ce-ati baut inainte sa va urcati...?

-O bere!"

Cel care a facut scandalul este Bogdan Albu, condamnat la 6 ani de inchisoare pentru trafic de droguri, in celebrul dosar cocaina pentru vipuri.

El ar fi detinut un club de fite in Constanta, iar acolo ar fi aprovizionat cu ecsatasy si cocaina diverse persoane publice.

Acum, s-a ales cu un dosar penal pentru distrugere, ultraj, dar si pentru ca a refuzat sa ii fie recoltate probe biologice.

"In momentul in care a fost instiintat ca va fi dus la sediul INML pentru recoltarea de probe biologice, a incerat sa fuga, motiv pentru care politistii l-au imobilizat si incatusat. Dupa care l-au urcat in autospeciala politiei, pe bancheta spate si, incatusat cu mainile la spate, acesta cu picioarele a reusit sa sparga geamul ", spune Vasile Apostol, de la Brigada Rutiera.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO