Un TIR a daramat bucataria de vara a unei familii din Arad. Soferul a incercat sa evite impactul cu un alt autotren

Ultima actualizare: 19-07-2014 07:20

Doar o ruina a mai ramas din bucataria de vara a unei familii din judetul Arad. Un TIR scapat de sub control a daramat anexa, apoi s-a oprit in zidul casei.

Soferul spune ca ar fi incercat sa evite impactul cu un alt autotren si asa a ajuns in curtea oamenilor. Ca prin minune, nimeni nu a patit nimic.

Accidentul s-a petrecut pe DN 7, ce leaga Deva de Arad, in localitatea Nicolae Balcescu. Dupa ce s-a oprit in zidul casei, soferul TIR- ului a povestit ca, in timp ce ploua torential, din curba i-a iesit in cale remorca unui alt TIR, intrata pe contrasens. Ca sa evite impactul, a tras de volan si a daramat aproape cu totul o bucatarie de vara, apoi s-a oprit in peretele locuintei. Proprietarii casei s-au speriat ingrozitor.

"M-am speriat tare, nu am stiut ce sa fac, sa ies pe geam la baie, am crezut ca s-a sfarsit pamantul, abia mi-am revenit, si acum sunt speriata", a povestit proprietara casei.

"Noi tocmai am cumparat materiale sa contruim aici si fix in ele a intrat, a daramat bucataria de vara, acolo am vrut sa facem un dormitor, bine ca nu eram inauntru", a spus sotul femeii.

TIR-ul era incarcat cu cereale si venea de la Constanta. Soferul il cumparase recent si facea prima cursa cu acest autovehicul.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO