Un tânăr din Republica Moldova s-a ales cu dosar penal. A încercat să intre ilegal în România de 2 ori într-o săptămână

Ultima actualizare: 19-08-2020 13:31
Poliția de frontieră

Un tânăr de 23 ani din Republica Moldova s-a ales cu dosar penal, după ce a încercat să intre ilegal în România de două ori într-o săptămână, informează, miercuri, Serviciul Teritorial al Poliţiei de Frontieră (STPF) Galaţi.

Potrivit sursei citate, poliţiştii Sectorului Poliţiei de Frontieră Folteşti au depistat şi reţinut, în apropierea frontierei de stat, un bărbat care avea hainele ude şi nu-şi justifica prezenţa în zonă. Acesta nu avea documente de identitate asupra sa, fapt pentru care a fost condus la sediul sectorului în vederea stabilirii identităţii, transmite Agerpres.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii de frontieră au stabilit că bărbatul este cetăţean din Republica Moldova şi are 23 de ani. Totodată, au constatat că acesta a încercat să mai intre ilegal în România, în data de 15 august. El a fost reţinut şi predat autorităţilor din Republica Moldova de poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Fălciu.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere ilegală a frontierei de către un străin declarat indezirabil ori căruia i-a fost interzis în orice mod dreptul de intrare sau de şedere în ţară.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO