A vrut să ajute o fată agresată pe stradă de fostul ei iubit, dar a ajuns în stare gravă la spital

Ultima actualizare: 03-08-2020 22:29

Un tânăr de 22 de ani din Neamț a plătit nemeritat de mult pentru că a sărit în apărarea unei femei agresate pe stradă.

Este la spital în stare gravă în timp ce agresorul său care are aceeași vârstă se ascunde și la această oră de poliție. L-a atacat cu cuțitul pe băiat.

Chiar femeia agresată a sunat după ajutor. A povestit cum fostul său iubit atacat-o pe stradă, între blocuri, în Târgu Neamț. Singurul martor la scenă, un tânăr de 22 de ani din localitatea Oglinzi, i-a sărit în ajutor.

N-a făcut decât să-l irite și mai tare pe bărbatul oricum furios, care l-a înjunghiat în repetate rânduri.

Ambulanța l-a dus, inițial, la spitalul din localitate. Starea era însă mult prea gravă, așa că a fost mutat Spitalul Județean Piatra Neamț.

Ștefan Gheorghincă, medic spital judeţean Neamţ: "Are multiple leziuni traumatice produse cu corp tăietor înţepător pentru care s-a intervenit chirurgical, i s-a făcut şi la plămâni drenaj pentru că îi erau afectaţi, se alfă internat pe secţia ATI".

În timp ce victima este internată în stare critică, agreosorul încă umblă liber. Bărbatul a fost identificat și este căutat de zeci de echipaje de poliție.

Georgiana Moșu, purtător de cuvânt IPJ Neamţ: "Au fost sesizaţi legiştii pentru scoaterea certificatului medico-legal şi stabilirea încadrării faptei. Agresorul a fost identificat, dar este dispărut şi se sustrage de la urmărirea penală".

Procurorii au deschis un dosar penal pentru tentativa de omor. Dacă va fi găsit vinovat, suspectul risca până la zece ani de închisoare.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO