Un șofer era atât de beat încât nu și-a dat seama că a ajuns cu mașina în șanț

Dată publicare: 04-07-2020 16:22
Dată actualizare: 04-07-2020 16:28
Sursa: Obiectiv


Un șofer era atât de beat încât nu și-a dat seama că a ajuns cu mașina în șanț

Un bărbat din Suceava era atât de beat încât nu și-a dat seama că a ajuns cu mașina în șanț. Șoferul a recunoscut în fața polițiștilor că habar nu avea ce căuta acolo.

 

Poliția Rurală din Gura Humorului a fost sesizată vineri seara cu privire la faptul că pe raza satului Deleni, comuna Pârteștii de Jos, se află o maşină intrată în şanţul dintr-un drum comunal din localitate, scrie Obiectiv de Suceava.

Șoferul era atât de beat încât a recunoscut în fața polițiștilor că nu-și dă seama cum a ajuns acolo.

 

A refuzat să fie testat cu alcooltestul

 

”Un autoturism Ford Focus staționat pe drumul comunal nr. 23 Pârteștii de Jos, fiind intrat în șanțul de lângă drum, iar la volanul acestuia se afla S. G., de 35 ani, din Pârteștii de Jos, care emana halenă alcoolică și care, fiind întrebat despre ce s-a întâmplat, incoerent în discuții, a declarat faptul că este proprietarul autoturismului și se odihnea în el, fără să aibă cunoștință despre cum a ajuns autoturismul în șanț”, se arată într-un comunicat al IPJ Suceava.

Șoferul a fost dus la sediul Poliției Orașului Gura Humorului unde a refuzat să fie testat cu aparatul alcooltest, motiv pentru care la Spitalul Orașului Gura Humorului i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de conducere sub influența alcoolului.

 

Sursa: Obiectiv, C.A.

Tags: sofer, beat, sant, politie,


VIDEO PROTVPLUS.RO