Un șofer de microbuz, filmat cu două telefoane în mâini, la volan. VIDEO

27-05-2018 21:05


sofer, microbuz, iasi,

Un șofer de microbuz a fost filmat nu cu unul, ci cu două telefoane în mână la volan, în timp ce soarta pasagerilor depindea de el.

Scenele s-au petrecut duminică dimineață într-o cursă de maxi-taxi pe traseul Piatra Neamţ - Roman - Iaşi, relatează Ziarul de Iași. Un pasager a filmat momentul în care șoferul are două telefoane în mâini în timp ce conduce.

„Nimeni nu a reacţionat în niciun fel şi de obicei dacă atragi atenţia şoferilor în astfel de situaţii, devin irascibili şi chiar violenţi verbal. Nu mi se pare normal să se întâmple acest lucru, am mai văzut cazuri similare, dar acum tipul ăsta a întrecut orice limita, cum poţi să conduci şi să butonezi două telefoane concomitent? Ar trebui trase semnale de alarmă, eventual patronii firmelor de transport să nu permită asta. Mai bine devine domnul şofer vedetă acum, decât după ce nenoroceşte câteva familii, cum se întamplă din ce în ce mai des pe străzile din patria noastră”, a declarat pasagerul, potrivit sursei citate.

Pe 22 mai, un un şofer a intra cu microbuzul într-un camion pe un drum din Ungaria, în timp ce transmitea live pe Facebook. Accidentul s-a soldat cu nouă morți.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

 

Sursa: ziaruldeiasi.ro

Tags: sofer, microbuz, iasi,

VIDEO PROTVPLUS.RO