Un șofer cu BMW care se întorcea în țară a rămas fără mașină. Cine i-a luat-o

04-12-2020 12:31


BMW

Poliţiştii de frontieră din Giurgiu au descoperit şi indisponibilizat un autoturism de lux, în valoare de peste 194.000 lei, căutat de autorităţile din Marea Britanie.

"În data de 3 decembrie, în jurul orei 18,45, în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră un cetăţean român, în vârstă de 35 ani, la volanul unui autoturism marca BMW, înmatriculat în Bulgaria. Cu ocazia verificărilor suplimentare, poliţiştii de frontieră au constatat faptul că autoturismul figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Marea Britanie", informează un comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră, transmis vineri.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 270, alin. 1, Cod penal, persoana în cauză fiind cercetată în stare de libertate.

Autoturismul, în valoare de 194.800 lei, a fost indisponibilizat la sediul instituţiei până la finalizarea cercetărilor.

Sursa: StirilePROTV

Tags: sofer, bmw, granita,


VIDEO PROTVPLUS.RO