Un șofer care a făcut pană în Sălaj, ajutat de polițiști. Mesajul agenților

Ultima actualizare: 16-01-2019 16:51
politia rutiera

Un şofer a cărui maşină a făcut "pană" la una din roţi, în localitatea Crişeni, a fost ajutat de un echipaj de poliţie să-şi remedieze defecţiunea, situaţia fiind adusă la cunoştinţa Poliţiei Sălaj de către unul din pasagerii din maşină.

"Un conducător auto circula, marţi după-amiază, cu autoturismul, pe Drumul Naţional 1H, iar în localitatea Crişeni s-a trezit cu o 'pană' la una din roţile maşinii. A stat pe loc mult timp, însă nu a reuşit să-şi rezolve problema, deoarece cheia s-a rupt. Norocul său a fost că în zonă a apărut un echipaj din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Zalău, format din agent de poliţie Sabău Ioana şi agent şef de poliţie Ilieş Mihai, care l-au ajutat pe şofer să rezolve problema şi să-şi continue drumul în siguranţă până la destinaţie", se arată într-o informare de presă făcută publică miercuri, de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj, relatează Agerpres.

Potrivit sursei citate, în timp ce poliţistul remedia defecţiunea, colega lui dirija traficul rutier pentru a se putea circula în siguranţă.

"Salut! La mulţi ani! Am fost luat la ocazie, Zalău-Jibou, în dealul Crişeniului, pană, triunghi, roata etc., cheia de roţi s-a dus, nimeni nu opreşte, după un timp trece o maşină de poliţie, la un moment dat se întorc, poliţista dirijează traficul, iar poliţistul face pana. Surpriză! Adevărat, mii de mulţumiri!", precizează unul din pasageri, în mesajul trimis Poliţiei Sălaj.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO