Un politist prins beat la volan a luat-o la fuga pe strazile din Capitala. Cum s-a terminat totul

Ultima actualizare: 20-06-2013 03:04

Un ofiter de la centrul politiei pentru monitorizarea circulatiei a incurcat el insusi traficul, duminica noapte, in Bucuresti, pentru ca s-a urcat baut la volan.

Si asta nu e nimic pe langa ce a urmat: le-a smuls actele din mana agentilor care l-au oprit pentru control si a luat-o la fuga pe strazi. Nu a ajuns prea departe, caci a fost oprit de trecatori, iar sefii lui au inceput cercetarile.

Barbatul incatusat nu a vrut sa raspunda la intrebarea "Ce s-a intamplat?". Este vizibil sub influenta bauturilor alcoolice. Mai grav este ca lucreaza ca ofiter la Centrul Operational de Supraveghere a Traficului din cadrul IGP. Adica este politist.

Duminica seara, se afla la volanul unei dube, care a atras atentia agentilor rutieri aflati la Piata Universitatii, pentru ca mergea in zig-zag. Politistii l-au oprit si l-au legitimat.

Barbatul a fugit de la Piata Universitatii pana in urmatoarea intersectie unde a fost oprit de trecatori.

Desi initial a refuzat, soferul a fost testat pana la urma cu etilotestul. Rezultatul a fost de 0,38 miligrame de alcool pur pe litru in aerul expirat. Colegii de la Rutiera i-au suspendat permisul pentru 90 de zile, iar superiorii il cerceteaza pentru ce a facut.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO