Un primar din Neamț, acuzat de un bărbat și de iubita lui că i-ar fi bătut și că le-ar fi luat banii

Dată publicare: 22-07-2020 17:09
Dată actualizare: 22-07-2020 18:17


Poveste încurcată în județul Neamț. Un bărbat de 53 de ani și iubita lui îl acuză pe primarul unei comune că le-ar fi blocat mășină în trafic și i-ar fi bătut.

În plus, le-ar fi luat cu forța cheia autoturismului și trei sute de lei.

La locul incidentului a ajuns o ambulanță SMURD care i-a transportat pe cei doi la spital. Politiștii i-au făcut edilului dosar penal pentru tâlhărie și încearcă să lămurească exact cursul evenimentelor.

Totul s-ar fi petrecut în urmă cu două zile, când bărbatul și iubita lui se îndreptau cu mășină spre casă. Cei doi susțin că primarul le-ar fi blocat drumul, iar șoferul spune că a fost nevoit să oprească mășina, ca să nu-l accidenteze. În acel moment, primarul s-a năpustit asupra celor doi. Cuplul a înregistrat, parțial, întîmplarea, cu telefonul.

Sorinel Voroneanu: „S-a dus la prietena mea, că a început să filmeze, și i-a smuls telefonul din mâna”.

Irina Pârvu: „El a băgat mâna pe geam să îmi tragă telefonul. Nu a reușit cu o mâna și a încercat cu cealată să mă lovească. Eu m-am dat jos și a început să mă lovească peste cap. Nu mai știu exact cu ce m-a lovit, dar am căzut jos lângă mășină”.

Bărbatul și iubita lui au fost transportați la spitalul din Piatra Neamț.

Medicii au constatat mai multe leziuni, dar care nu au necesitat internarea celor doi.

Bărbatul agresat are o explicație: spune că fosta lui soție este acum partenera primarului. Și, de aceea, edilul ar caută scandal. Victima susține și că în trecut ar mai fi fost amenințată de către primar, cu o armă.

Sorinel Voroneanu: „Dacă în ziua mare și unde este circulație a avut tupeu să mă lovească, să îmi ia cheile și banii, dacă mă prinde pe o stradă unde nu este circulație nu știu ce poate să îmi facă”.

Polițiștii au audiat toate părțile implicate în scandal.

Georgiana Moşu, IPJ Neamț: „Polițiștii efectuează cercetări într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie. Starea conflictuală dintre cele două persoane este cunoscută la nivelul secției de poliție rurală, fiind în atenția polițiștilor”.

Contactat pentru a-și exprimă un punct de vedere, primul acuzat nu a dorit să comenteze cele întâmplate.

Tags: neamț, primar, bătaie,


VIDEO PROTVPLUS.RO