Un jandarm coronasceptic a murit de COVID-19. Care a fost ultimul mesaj postat de acesta

Ultima actualizare: 29-10-2020 19:07
jandarm mort
StirilePROTV

Un jandarm de doar 43 de ani care până zilele trecute protesta împotriva măsurilor de siguranță s-a stins noaptea trecută.

"Este o luptă groaznică! Protejaţi-vă" Acesta a fost ultimul mesaj postat de căpitanul Ionuţ Câmpean acum 4 zile pe Facebook. Era disperat. Le transmitea prietenilor că este o boală grea şi că de 5 zile se luptă cu ea fără succes. Fusese internat pe 23 octombrie. Miercuri seară s-a stins.

Picioiu Floriana locotenent Jandarmeria Sibiu: ”Suntem alături de familia îndurerată şi resimțim, cu profund regret, pierderea unui camarad de nădejde și a unui om bun”.

Până când s-a îmbolnăvit, jandarmul nu a crezut în existenţa virusului. Cel puţin asta reiese din multele postări pe care le-a făcut de-a lungul pandemiei, despre măsurile de siguranţă şi cei care purtau mască.

"Pentru cei cu creierul la ei, viaţa merge înainte. Pentru restul, masca" afirma acum două săptămâni, înainte să se infecteze. Ionuţ Câmpean avea doar 43 de ani şi era supraponderal. Este doar unul dintre cei 83 de români care au murit în ultimele 24 de ore. Alţi 6481 s-au îmbolnăvit. O creştere foarte mare faţă de zilele trecute. Specialiştii avertizează că, dacă rămânem în acest ritm şi în luna noiembrie şi nu înăsprim măsurile de siguranţă, numărul de infectări o să tot crească.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO