O vila din Comarnic, distrusa pentru ca autospeciala era defecta. Doi pompieri au fost raniti dupa ce o butelie a explodat

Ultima actualizare: 13-12-2014 01:47

Un incendiu puternic a mistuit marti noapte o vila din Comarnic. Doi pompieri au fost raniti in timpul interventiei de explozia unei butelii cu gaz si au ajuns in stare grava la spital.

Localnicii au insa multe critici la adresa militarilor si spun ca, daca ajungeau mai devreme, ar fi putut salva casa.

Ghinionul proprietarilor a fost ca autospeciala echipei din Comarnic era defecta, asa ca a fost nevoie sa fie adusa o masina de la Sinaia. Focul a izbucnit aproape de miezul noptii, cand in vila nu se afla nimeni. Vecinii au observat flacarile si au sunat imediat la 112.

Mama proprietarei: "Cand am ajuns ardea doar la usa. Am muncit o viata sa fac o casa si acum uitati ca au ramas pe drumuri. N-au venit pompierii, au venit dupa o ora si ceva, n-am mai putut sa salvam nimic."

Proprietara: "O ora am stat si ne-am uitat cum a ars, cand am ajuns din sat ardea numai vestibulul si pana au venit a ars tot, era la pamant."

O autospeciala cu apa si spuma exista si in Comarnic, insa este defecta, asa ca pompierii care au stins incendiul au venit de la 18 km departare, din Sinaia.

In timp ce se luptau cu flacarile, doi pompieri au fost grav raniti din cauza unei butelii cu gaz care a explodat. Militarii au fost transportati la spitalul din Sinaia, dar pentru ca starea lor era grava, medicii au decis sa ii transfere la spitalul de urgenta din Ploiesti.

Dupa mai bine de 3 ore, incendiul a fost stins. Pagubele depasesc 200.000 lei, iar casa nu era asigurata. Proprietarii banuiesc ca totul a plecat de la un scurt circuit.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO