Elevul din Voluntari, injunghiat langa liceu. Paznicii spun ca nu au vazut nimic

×
Codul embed a fost copiat

Un elev de clasa a-IX-a a fost injunghiat luni dupa-amiaza, chiar inainte sa ajunga in sala de curs. Adolescentul sarise in ajutorul unui coleg, atacat de trei indivizi, pentru ca a indraznit sa ii faca avansuri unei fete din scoala.

Unchiul isi cearta nepotul adus pe targa la camera de garda a Spitalului Grigore Alexandrescu din Capitala. Baiatul are o rana de cutit la piciorul stang si este preluat de medici.

Cu 30 de minute inainte, se indrepta spre liceul "Nicolae Balcescu" din Voluntari impreuna cu niste colegi. Trei indivizi din Branesti au sarit sa-i bata, iar tanarul a vrut sa-si apere un prieten si a fost injunghiat.

De aici, a fost trimis la spital. Unchiul lui, care il are in grija de cand tatal sau a fost condamnat la inchisoare, iar mama a plecat la munca in Italia, s-a speriat. A primit totusi o veste buna, rana de la picior nu e grava.

"Starea baiatului este buna. A avut doua plagi, una exterioara si una interioara, care au fost suturate. Urmeaza sa fie externat. Tratamentele au fost efectuate in sistem spitalizare de zi", a spus dr. Raluca Alexandru, purtatorul de cuvant al spitalului.

Citește și
SMURD
Elev batut de un parinte. "Cel mai grav incident dintr-o scoala bucuresteana din ultimii 10 ani"
VIDEO. Scene șocante: un deținut se furișează în spatele unei tinere și își dă pantalonii jos. Ce a urmat

In timp ce ranitul primea ingrijiri la spital, politistii i-au si prins pe suspecti si i-au dus la audieri. Paznicii de la liceu sustin ca n-au intervenit, pentru ca n-au vazut nimic.

Politistii ii vor cerceta pe atacatori pentru vatamare corporala. Rudele lor s-au strans la sectie ca sa faca scandal.


 

 

 

 

 

Articol recomandat de sport.ro
Dorinel Munteanu și-a bruscat un jucător: ”Trebuia să fiu și mai dur! Nu s-a uitat la mine!”
Dorinel Munteanu și-a bruscat un jucător: ”Trebuia să fiu și mai dur! Nu s-a uitat la mine!”
Citește și...
Reactia geniala a unui baiat numit de o colega
Reactia geniala a unui baiat numit de o colega "TOCILAR". Raspunsul lui a devenit viral pe Facebook

Replica geniala a unui elev de liceu pe care colega la numit "tocilar" dupa ce a raspuns corect la toate intrebarile puse de profesor a devenit viral pe Facebook.

Elev batut de un parinte.
Elev batut de un parinte. "Cel mai grav incident dintr-o scoala bucuresteana din ultimii 10 ani"

Politia si Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti au declansat o ancheta la Colegiul Tehnic Petru Rares din Capitala, dupa ce o eleva de 15 ani a fost batuta cu bestialitate de mama unei colege a victimei.

"Nu va intereseaza ce fac acum cu el". Profesoara, de mana cu elevul pe care l-a violat, la tribunal

O profesoara acuzata ca a intretinut relatii sexuale cu un elev, pe cand acesta era minor, a parasit luni sala de judecata de mana cu… elevul in cauza. “Nu ar trebui sa va intereseze ce face acum cu el”, a spus avocatul femeii.

Recomandări
România va intra într-un proces de ajustare fiscal-bugetară din 2025. Reguli
România va intra într-un proces de ajustare fiscal-bugetară din 2025. Reguli "mult mai stricte" pentru gestionarea finanţelor

România va intra într-un proces de ajustare fiscal-bugetară, începând din 2025, iar regulile pentru gestionarea finanţelor ţării vor fi mult mai stricte, a anunţat, vineri seara, ministrul Finanţelor, Marcel Boloş.

Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme
Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme

În România, autoritățile pregătesc mii de saci cu nisip pe care să îi transporte în zonele unde Dunărea ar putea face probleme.

"Amendamentul Iohannis" și jocurile de culise. De ce ar vrea PSD ca președintele să fie pe lista PNL la parlamentare

Inițiativa PNL, care i-ar permite președintelui Klaus Iohannis să candideze la alegerile parlamentare, naște controverse în instituțiile statului.