Un elev a fost operat la maxilar după ce a fost lovit de un coleg, într-un liceu din Craiova

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13
elev batut craiova

Un elev în vârstă de 16 ani de la un liceu din Craiova a ajuns la spital cu maxilarul rupt, fiind supus unei intervenţii chirurgicale după ce a fost lovit cu pumnul de un coleg.

Fapta a avut loc în această săptămână, în unitatea de învăţământ, fiind reclamată de părintele victimei. Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru loviri şi alte violenţe, dar şi pentru ameninţare, după ce agresorul a mers la spital şi i-a cerut victimei să îşi retragă plângerea iniţială.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţiel al Judeţului Dolj, în cursul acestei săptămâni au fost sesizaţi că între doi băieţi de 16 ani de la un liceu din Craiova a avut loc un conflict spontan.

“Din cercetările efectuate până în prezent, poliţiştii au stabilit faptul că agresorul ar fi lovit victima cu un singur pumn, acesta din urmă fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Poliţistii au întocmit un dosar penal, în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, urmând ca la finalizarea cercetărilor dosarul sa fie înaintat, cu propunerile corespunzătoare, unitătii de parchet competente”, au anunţat, sâmbătă seară, reprezentanţii IPJ Dolj, transmite news.ro.

Oamenii legii au menţionat că, pe data de 14 septembrie, băiatul lovit a depus o nouă plângere prin care a sesizat faptul că joi seară, la spital, a venit agresorul şi i-a solicitat să-şi retragă plângerea iniţială, încercând totodată să-l intimideze. În prezent, poliţiştii fac cercetări şi cu privire la comiterea infracţiunii de ameninţare.

Tatăl băiatului agresat a scris pe Facebook că fiul său a avut maxilarul rupt în urma loviturii primite, iar cel care l-a lovit practică boxul.

“La începutul săptămânii băiatul meu a fost bătut la Liceul Constantin Brâncuşi din Craiova. Agresorul este un boxer legitimat la Clubul Voinţa din Craiova. El i-a rupt maxilarul fiului meu, l-a desfigurat şi a fost operat ca să îi se refacă oasele feţei. Poliţia a fost sesizată în acest sens. Vrem să vedem ce măsuri va lua Poliţia în privinţa asta. Dacă nu, o să ne facem singuri dreptate, aşa merge la noi în ţară. Ştim ca boxul se practică în ring, nu pe strada şi, mai ales în şcoli”, a spus tatăl băiatului agresat.

Acesta a publicat şi o fotografie cu băiatul din care se vede că are ochiul vânăt.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO