Panică în Craiova din cauza unui incendiu uriaș. Fumul, vizibil de la câțiva kilometri


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Marti 06 Noiembrie 2018 16:27
Categorie: Stiri actuale

Un incendiu uriaş pare de nepotolit la Craiova. Flăcări imense au cuprins un depozit de maşini vechi, care arde de marți dimineaţă. Se aud bubuituri din când în când, pentru că ard şi maşini cu instalaţii pe gaz.

Oamenii din zonă au fost sfătuiţi să îşi ude casele, ca să nu ia foc. Peste 50 de pompieri sunt la faţa locului şi în zona au fost trimise şi zece autospeciale. La stingerea focului ajută şi echipaje de la un serviciu privat.

Primele flăcări au fost observate de oamenii care locuiesc în apropiere în jurul orei zece dimineaţa. De atunci, incendiul a crescut în intensitate, mai ales că maşinile care ard, sunt depozitate unele peste altele, într-o grămadă uriaşă, înaltă de câţiva metri.

Localnică: "Îmi este foarte frică, sunt chiar lângă casa mea. I-am lăsat pe pompieri să intre. Am dat gardul jos. Flăcări mari. Bubuie, butelii care ard."

Localnică: "De frică am venit de la serviciu chiar lângă casa mea."

Fumul negru şi înecăcios degajat se vedea de la câţiva kilometri. Depozitul, întins pe o suprafaţă de 2.000 de metri pătraţi, este foarte aproape de centrala de termoficare a oraşului, dar şi de casele oamenilor. Vecinii îi ajută şi ei, cum pot, pe pompieri.

Pompierii spun că misiunea este una dificilă. Cauza dezastrului nu a fost deocamdată stabilită.

Incendiu puternic în Munţii Apuseni. Flăcările distrug peste 75 hectare de vegetaţie şi arbori
O gospodărie din Mangalia, distrusă din cauza flăcărilor. Ce a produs incendiul
Moarte cumplită pentru doi miri, la nici 2 ore după cununie. De ce au ars de vii
VIDEO PROTVPLUS.RO