Un copil de 2 ani, din Pitesti, a supravietuit dupa ce a cazut de la al treilea etaj. In ce stare este acum

Ultima actualizare: 27-06-2017 06:53
copil etaj

Incident socant sambata dimineata, in Pitesti, unde un baietel de doar 2 ani a cazut de al treilea etaj al unui bloc. Copilul a supravietuit impactului si este in stare stabila.

Imediar dupa accidentul socant, copilul a fost preluat de un echipaj SMURD de terapie intensiva mobila. Potrivit reprezentantilor ISU Arges, baietelul a fost dus la Spitalul de Pediatrie Pitesti si este constient, relateaza adevarul.ro.

Deocamdata nu se cunosc imprejurarile in care copilul a fost implicat in acest incident grav, insa va fi declansata o ancheta in acest sens.

"Copilul este stabil si constient. A fost transportat la Spitalul de Pediatrie Pitesti. Nu se cunosc inca imprejurarile in care a cazut. Politia va cerceta acest aspect”, a declarat purtatorul de cuvant al ISU Arges, Madalina Epure.

Dupa cum spune dr. Adina Enescu, purtatorul de cuvant al Spitalului de Pediatrie Pitesti, "copilul are politraumatisme prin cadere de la inaltime prin precipitare. Are un traumatism cranian si un traumatism toraco-abdominal. Se suspecteaza si o contuzie pulmonara. Este echilibrat, stabil. Se afla la investigatii. Deocamdata nu va pot spune daca de va lua in calcul transferul spre o clinica din Capitala".

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Intrebarea Mesei Rotude cu Andreea Antonescu - "Sex în avion, da, sex în 3, nu"

39:46
Alt Text!
ePlan
Despre organizația viitorului- un nou mod de lucru, dar și învățare continuă de la cele mai bune universități din lume cu Delia Rotaru, VP People & Organisation eMAG

27:33
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu cu Allen Coliban. Susține vaccinarea obligatorie a funcționarilor. De ce reduce viteza și accesul mașinilor în Brașov?

33:51
Alt Text!
ShARE ÎN BUCATE
Păstrăv cu morcovi și sos cu gogonele

33:36
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 17 octombrie 2021

43:00
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu Clotilde Armand: despre obligativitatea vaccinării funcționarilor primăriei și relația dificilă cu Nicușor Dan

23:24
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 10 octombrie 2021

42:19
Alt Text!
Hai să fim super!
Best Of Hai sa fim Super!

25:12
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 7 Octombrie 2021

27:26
Alt Text!