Un brașovean și-a dat foc casei și apoi a încercat să-i calce pe polițiști cu mașina


Ultimul update: Luni 18 Noiembrie 2019 19:57
Data publicarii: Luni 18 Noiembrie 2019 19:43
Categorie: Stiri actuale

Greu de prins, un individ din Recea, județul Brașov, bănuit că și-a incendiat casa, a făcut scandal, până când a fost încătușat.

 

 

Când i-a văzut pe polițiști în curte, s-a urcat la volan, și a încercat să fugă. Deși au tras mai multe focuri de armă, jandarmii nu au reușit să-l oprească, ba chiar s-au aflat în pericol, de a fi loviți de mașină. Bărbatul a fost imobilizat, în cele din urmă, într-o benzinărie din Făgăraș.

Incendiul izbucnit în casa bărbatului din Făgăraş a distrus o mare parte din acoperiş. Poliţiştii sosiţi la faţa locului au vrut să stea de vorbă cu el, pentru că l-au bănuit că a pus focul, însă individul a refuzat categoric orice discuţie şi a încercat să plece. Jandarmii s-au văzut nevoiţi să recurgă la arme.

După ce a făcut mai multe drifturi, bărbatul părea că s-a liniştit, însă n-a fost aşa. Maşina dă cu spatele spre cel care încerca să o oprească.

Jandarmul a reuşit să spargă geamul lateral al maşinii, astfel încât colegii lui să pulverizeze substanţe lacrimogene înăuntru.

Deşi părea că misiunea se va încheia cu bine, şoferul a pornit către poartă, fără să ţină seama că în calea lui sunt oameni.

Individul a fost prins ulterior, într-o benzinărie. Poliţiştii l-au internat la spitalul de neuropsihiatrie, unde va fi supus unei expertize de specialitate. El este acuzat de distrugere prin incendiere şi refuzul de a i se recolta probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei. Lista infracţiunilor ar putea creşte, căci cercetarea penală este la început.

 

VIDEO PROTVPLUS.RO
Amalia Năstase, povestiri despre copilăria sa:"Vreau să fac și alte lucruri pe care până acum le-am crezut imposibile"

"Vreau să fac și alte lucruri pe care până acum le-am crezut imposibile"


15:45
Mădălina Lefter si Dragoș Moldovan vor canta alături de Tudor Chirila in semifinală:"De data aceasta presiunea este un pic mai mare."

05:42
Cum scapi de ridurile de pe gât, mâini și față

Întreținerea tenului este foarte importantă


15:45
Bogdan Dumitraș și Jasmina Răsădean, emoții înainte de a doua semifinală. Ce mesaj au pentru oamenii de acasă

05:06
Andi Țolea si Elena Ilie, pregătiri înainte de a doua semifinală. Ce părere au cei doi despre faptul că vor canta alături de Smiley la scena, vinerea aceasta.

03:10
Ce planuri au vedetele pentru anul 2020

Amalia Năstase: "Îmi propun să am mai multă încredere în mine"


03:46
Casă arsă, reconstruită de echipa "Las Fierbinți"

Echipa "Las Fierbinți" a strâns bani pentru materiale de construcții, muncitori


10:48
Importanța Vitaminei D în sezonul rece

Deficitul de vitamina D afectează sistemul imunitar


05:05
Adrian Enache și fiica lui, Diana Enache, la "ședința cu părinții"

09:33
COZONACUL DE AUR - Ediția de Crăciun - Luminița Gagiu

25:37