Un bătrân de 88 de ani a murit erou după ce a salvat doi copii din calea mașinii

Ultima actualizare: 21-02-2020 18:33
Neil Bob
41 Action News

Un bătrân de 88 de ani din statul american Kansas a devenit erou după ce a salvat viețile a doi copii pe care i-a împins din calea unei mașini care nu a oprit la trecerea de pietoni, relatează CNN.

Bob Nill lucra de cinci ani ca gardian la o școală din Kansas City, după ce a renunțat la pensie ca să ajute elevii să treacă strada în siguranță.

Asta făcea și marți, când un șofer care circula cu viteză nu l-a văzut pe el și pe cei doi elevi 8 și 10 ani pe care îi ajuta să treacă strada după ce au ieșit de la ore. Când a văzut că șoferul nu are nicio intenție să operască, Bob i-a împins pe cei doi băieți din calea mașinii.

Bărbatul a reușit să îi salveze pe elevi, însă el a sfârșit tragic după ce a fost lovit din plin de autoturism.

„A salvat doi elevi astăzi. Sunt încrezător că nu ar mai fi fost aici dacă nu ar fi intervenit și îi suntem recunoscători pentru asta. Ne simțim binecuvântați că l-ama vut în viețile noastre timp de cinci ani. Ne rugăm pentru familia lui”, a spus Cathy Fithian, directoarea Școlii Catolice King Parish.

O ambulanță a sosit în scurt timp la fața locului și l-a transportat pe Bob la spital, însă medicii nu au mai putut face nimic ca să îl salveze.

Poliția a anunțat că a demarat o anchetă în acest caz.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO