Un bătrân a rămas fără niciun ban după ce a acceptat să se filmeze un reportaj la el acasă

Dată publicare: 08-07-2019 17:44
Dată actualizare: 08-07-2019 17:48


bani

Caz de înşelăciune în comuna Vintileasca din judeţul Vrancea.

Un bătrân în vârstă de 79 de ani, din comuna Vintileasca, a fost înşelat de un bărbat care, sub pretextul că este angajatul unei televiziuni şi doreşte să facă un reportaj despre modul de viaţă a acestuia, a intrat în locuinţa sa, de unde i-a furat suma de 4.900 de lei, a informat, luni, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

"La data 6 iulie, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Gugeşti au fost sesizaţi de către un bărbat din comuna Vintileasca despre faptul că o persoană necunoscută a sustras suma de 4.900 de lei din locuinţa unchiului său. Cu ocazia deplasării la faţa locului s-a constat că la data de 30 iunie, în jurul orei 10,00, un bărbat s-a prezentat la domiciliul păgubitului, în vârstă de 79 de ani, din comuna Vintileasca, sub pretextul că este de la o televiziune şi că doreşte să facă un reportaj despre modul de viaţă al acestuia. Obţinând astfel acordul proprietarului, acesta a pătruns în casă pentru a filma, iar la plecare a sustras suma de 4.900 de lei", a precizat IPJ Vrancea.

Potrivit poliţiei, din verificările efectuate a rezultat că persoana în cauză purta în spate un rucsac negru şi pantaloni de culoare neagră, are vârsta de aproximativ 25-30 de ani, părul deschis la culoare şi constituţie atletică.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune, cercetările fiind continuate în vederea depistării principalului suspect în cauză şi luării măsurilor legale ce se impun.

Poliţia atrage atenţia tuturor cetăţenilor cu privire la acest mod de operare, pentru nu a deveni victime ale unor astfel de infracţiuni.

Sursa: Agerpres


VIDEO PROTVPLUS.RO