CSI Brasov. Criminal in serie, prins de politisti cu ajutorul unui singur fir de par

Ultima actualizare: 12-05-2012 22:44

Criminalii nu scapa de imaginea victimelor niciodata, dar nici de pedeapsa. Chiar si un banal fir de par poate da de gol un ucigas in serie. Asa s-a intamplat in cazul unui individ din Brasov, acuzat ca a luat doua vieti.

Un barbat si o femeie, ambii oameni ai strazii, au fost gasiti cu capetele sfaramate dupa ce asasinul a profitat fizic de ei.

Ororile s-au consumat in apropiere de intersectia strazilor Zetari cu Sinei. Stefan Fodor a ochit aceasta zona ferita plina de tufisuri si gunoaie si a petrecut cu partenerul sau.

"In aprilie 2010, inculpatul si victima au consumat bauturi alcoolice au venit aici, au intretinut raporturi sexuale. Autorul ne-a spus ca victima a refuzat sa-l plateasca, motiv pentru care i-a zdrobit capul si i-a sustras banii din portofel", a declarat procurorul care se ocupa de acest caz.


Un an si opt luni mai tarziu, a lovit din nou. De aceasta data ar fi ucis o femeie care nu avea casa si pe care o cunoastea foarte putina lume.

Inculpatul a dus-o la locul faptei si a violat-o si cand a fost amenintat cu denuntarea i-a zdrobit si ei capul cu o piatra.

Cele doua cadavre au fost descoperite de fiecare data la cateva zile de la decesul victimelor. In cazul femeii, insa, anchetatorii au gasit o proba care i-a ajutat enorm. Mai exact, un fir de par de-al agresorului, care figura deja in baza de date a politiei.

Deocamdata, procurorii au probat doar aceste doua crime, insa au banuiala ca Fodor ar fi condamnat la moarte si alti oameni fara adapost.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO