Un bărbat și-a înjunghiat iubita, apoi a sunat la 112. „Cornel a omorât baba”

Ultima actualizare: 20-01-2020 09:10

Scene sângeroase s-au derulat aseară în județul Vaslui. Un bărbat de 52 de ani și-a înjunghiat iubita, apoi a cerut ajutor la 112.

Când au ajuns medicii era prea târziu pentru femeie - își dăduse deja ultima suflare.

Individul acuzat de cumplita faptă a fost reținut pentru 24 de ore și va fi dus astăzi în fața magistraților cu propunere de arestare preventivă.

Cei doi locuiau de câțiva ani într-un canton silvic aflat în apropiere de Huși. Rareori, bărbatul în vârstă de 52 de ani mergea într-un sat, la câțiva kilometri distanță, pentru provizii.

Primele date arată că, pe fondul consumului de alcool, duminică seară, între individ și femeia alături de care trăia a izbucnit un conflict. Nervos, omul și-a atacat iubita cu cuțit. Apoi, când a văzut-o zăcând, a sunat la 112.

Dr. Dan Ungureanu, SAJ Vaslui: „SAJ Vaslui a fost solicitat într-o pădure, în apropierea municipiul Huși, pentru o pacientă de 67 ani, victima unei agresiuni. Echipajul care a ajuns la fața locului a găsit pacienta fără semne vitale, motiv pentru care nu s-a mai efectuat resuscitarea.”

Oamenii care îl cunosc pe bărbat au fost uimiți de cele întâmplate.

Localnic: „Ne-a sunat pădurarul să venim la canton să ducem mortul la vale, pentru că Cornel a omorât baba. Era băiat bun, doi ani am lucrat cu el, nu părea agresiv, ce s-a întâmplat între ei nu știu.”

Localnic: „Eu îl cunoșteam că venea în sat la magazin. Doar la magazin l-am văzut.”
Reporter: „Cum vi s-a părut ?”
Localnic: „Un om și jumătate. Când am auzit nu îmi venea să cred, nu îl credeam în stare de așa ceva, aparențele mai înșeală.”

Bărbatul a fost dus la audieri, iar în fața polițiștilor a recunoscut crima. El a fost reținut și riscă ani grei de închisoare.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO