Un bărbat, prins de două ori la volan cu permisul anulat, în doar câteva ore. A doua oară era băut

Ultima actualizare: 19-10-2020 09:33

Bărbatul a fost prins de polițiști la volan, deși avea permisul anulat. S-a ales cu dosar penal pentru conducere fără permis și a fost lăsat să plece, pe jos, acasă.

Peste câteva ore însă, omul s-a suit din nou la volanul mașinii, de aceasta dată... și băut. Etilotestul a indicat 0,6 la mie alcool pur în aerul expirat.

Reporter: „De ce ai condus fara permis?”
Șofer: „Am fost obligat de prietenă”.
Reporter: „Ai fost obligat de prietena?”
Șofer: „Da”.

Florin Popa, purtător de cuvânt al IPJ Argeș: „Dupa administrarea probatoriului, polițiștii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca barbatul sa fie prezenta Parchetului de pe lângă Judecatoria Pitești, cu propunere de luare a unei masuri preventive”.

Bărbatul nu se află la primele abateri, spun polițiștii. În urmă cu 2 ani a fost prins la volan băut și cu permisul suspendat... din același motiv.

Deși avea dosar penal și aștepta verdictul instanței, nu s-a lăsat. A condus în aceeași stare și a intrat cu mașina într-un cap de pod. Așa că anul trecut a fost condamnat la un an și jumătate de închisoare cu suspendare, iar permisul i-a fost anulat. Astăzi, bărbatul ajunge din nou în fața instanței.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO