Un barbat i-a dat foc la casa socrului sau, dupa ce s-au certat. Ce a declarat dupa ce a fost arestat

Ultima actualizare: 25-06-2016 07:24

Un barbat din Gorj a fost arestat de politisti, acuzat ca i-a incendiat casa socrului sau, in care de altfel, locuia si el, impreuna cu familia.

Cei doi s-au certat aprig inainte, dar nimeni nu se astepta la asemenea consecinte. Dupa ce a fost incatusat, suspectul a negat totul si dat vina chiar pe socrul sau, proprietarul casei.

Barbatul locuia in casa socrului sau intr-un sat din apropierea orasului Turceni. Cu doua zile in urma, s-au certat cumplit, apoi ginerele a pus la cale o razbunare crunta. Cu niste baloti de paie plasati in camere, a incendiat casa, apoi a fugit in padure.

Ion Cauc, socrul barbatului: A luat chibritul de pe masa, a dat foc, pe mine m-a impins de pe scara, iar pana sa ma ridic au luat foc paiele, iar el a luat o la fuga pe strada, spre padure in sus, fara sa spuna de ce 

Ionela Zamfirache, sotia: Flacari, fum, ardea in casa mocnit, copiii stinsesera focul acolo, au venit politia si pompierii. A pus baloti de paie, nu stiu ce l-a determinat. Normal ca mai erau certuri ca in orice familie, dar nu asa, sa dai foc la casa.

Batranul este proprietarul locuintei si, necajit, a inceput sa repare stricaciunile. Omul spune ca nici nu mai vrea sa auda de ginerele sau desi, prin sat, sunt oamenii care ii iau apararea incendiatorului.

Ion Cauc, socrul barbatului: Pot sa faca cu el ce vrea, dar la mine acasa nu mai are ce cauta
Reporter: va divorta de fiica dvs. ? Nu stiu, e treaba lor, dar la mine acasa nu mai are ce cauta.

Ginerele este acuzat de distrugere prin incendiere.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO