Dreptate pentru barbatul din Gorj care a stat in inchisoare nevinovat. Ce pedeapsa au primit vecinele care au mintit politia

28-10-2016 13:18

Barbatului din judetul Gorj acuzat ca ar fi comis o crima in urma cu doi ani si care a stat noua zile in spatele gratiilor fara sa fie vinovat - i s-a facut in sfarsit dreptate!

Cele doua vecine ale lui care in timpul cercetarilor penale i-au mintit pe anchetatori si l-au numit pe el drept suspect de omor au fost condamnate la inchisoare cu executare. Femeile l-au acuzat pe acest nevinovat ca l-ar fi ucis pe sotul uneia dintre ele, desi in realitate cel decedat a fost victima unui accident rutier.

Toata povestea a inceput in decembrie 2014, cand un barbat a fost gasit mort pe marginea drumului. Anchetatorii au crezut initial ca victima a fost lovita de o masina, dar pentru ca nu au gasit niciun autoturism implicat in evenimentul rutier, a fost luata in calcul varianta unei crime.

Sotia barbatului mort le-a spus politistilor ca un vecin de-ai ei ar avea de a face cu moartea sotului ei. Barbatul a stat in arest timp de noua zile pana cand femeia a recunoscut in fata anchetatorilor ca i-a mintit. Atat vaduva, cat si o prietena de-ale ei au fost judecate pentru marturie mincinoasa, iar acum instanta le-a condamnat la trei ani si respectiv trei ani si zece luni de inchisoare cu executare. Autorul accidentului mortal nu a mai fost descoperit.


 


VIDEO PROTVPLUS.RO
Facem Level
Facem Level (Gen Session) – episodul 13 – IHATEPINK & Bobospider: Dead by Daylight dă naștere unor ucigași excentrici

22:01
Românii Au Talent: Ce nu s-a văzut la TV
Smiley, despre sezonul 11 Românii au talent: "Talentele care vin pe scenă sunt unu și unu"

01:36
Militia Modei by Costi Dita
Miliția Modei by Costi Diță: „Și mamaie avea o pereche așa”

02:45
Exclusiv PRO TV Plus
Neti Sandu, previziuni pentru anul 2021. Ce se va întâmpla cu fiecare zodie în parte

20:05
Exclusiv PRO TV Plus
Câștigătorii The Artist Awards 2020. Ce spun artiștii și creatorii de conținut despre premiile obținute

04:21
Exclusiv PRO TV Plus
Dragoș Petrescu, de la Imperiul Leilor, despre Crăciunul copilăriei sale: „N-am amintiri despre cadouri, ci despre atmosferă”

03:48
I like IT
I like IT - Robert Diaconeasa: cum facem fapte bune cu ajutorul rețelelor de socializare

06:32
Doctor de bine
Prof. univ. dr. Carmen Chifiriuc - În curând, fiecare dintre noi va lua decizia vaccinării. ”Mi-e frică!” - este primul gând

16:57
Made in Romania
The urban ties, povestea primului producător de accesorii handmade din România

04:26